Hlas ľudu: LEBO MEDVEĎ? Prd makový! LEBO FICO!!!
20 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Že je Budaj hlúpy, to už dal o sebe viackrát vedieť. Ale že až takto, tak to sme netušili.

Na aktuálnu tému LEBO MEDVEĎ vytiahol z archívu starú známu výhovorku – LEBO FICO. Aby sme náhodou nezabudli. Lebo aj taký Budaj vie, že opakovanie je matka múdrosti.

Už sme od neho počuli všeličo, ale žeby Fico mohol za premnoženie medveďa, to počujem prvý raz. Neviem, či a ako medvede pomáhajú Ficovi v predvolebnej kampani, ale jedno je isté. Keď si národ prečíta, akého korunovaného truľa majú na svojej kandidátke Demokrati, tak aj tie ich mizivé percentá padnú na nulu. Navyše, keď vieme, že takých expertov ako Janko je medzi nimi plno. Nabudúce možno budeme počuť, že to Putin nám ich poslal ako biologickú zbraň.

Milý Janko, neviem, čo ti uškodilo, že trepeš sprostosti ako na bežiacom páse. Daj si niečo na upokojenie nervov a prijmi k tomu zopár múdrych rád.

Ak sa bojíš chodiť do lesa na huby, čučoriedky či maliny, seď radšej doma na riti a kúp si ich v obchode. A ak volaniu divočiny predsa len neodoláš, vezmi si zväzok mrkvy pre prípad, žeby si stretol medveďa vegetariána. A do batoha si pribaľ aj nejaké špekáčiky, aby si v lese mohol nakŕmiť všetkých túlavých psov. Proti kliešťom použi špeciálny sprej na kožu a oblečenie. Navyše sa môžeš poistiť aj špeciálnym obojkom pre psov. Keď to zaberá na našich miláčikov, musí to pomôcť aj tebe.

A keby si náhodou stretol vretenicu, nikdy pred ňou neutekaj dolu brehom, ale bokom. Ten hnusník sa stočí do kolesa a kotúľa sa. A platí staré známe: nedráždi hada bosou nohou. Toto mám overené z detstva, keď som chodila kravy pásť. Nikdy sa nestalo, žeby ma vretenica uhryzla. Proti vytknutiu nohy odporúčam pevnú obuv a proti pádu poslúži palička.

A ešte jedna rada: ak sa živý a zdravý vrátiš z lesa, vyzleč sa dohola a popretŕčaj sa pred zrkadlom, či si si náhodou kliešťa nepriniesol. Zvlášť si prezri aj intímne miesta. A ak máš manželku a vydrží pohľad na tvoje nahé telo, nech ťa celého poprezerá. Keď tam toho parazita objavíte, vyberte ho čo najskôr pinzetou a postihnuté  miesto dezinfikujte.

Policajný štát si rozvracať nedáme
"Kurióznejšiu alebo (ak chcete) bláznivejšiu kauzu som za tejto vládnej garnitúry (kam počítam nielen Ódorovu, ale aj Hegerovu a Matovičovu vládu a vôbec celé čaputovské obdobie) ešte nezažil." Píše na sociálnej sieti politológ Eduard Chmelár na... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik