Najnovší Sulíkov ťah Igorom
19 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Samosprávy prežívajú najťažšie obdobie za posledné desaťročia. Jeden jediný človek dokázal proti sebe zjednotiť obce, mestá aj samosprávne kraje zo všetkých kútov Slovenska. Dokonca aj z vlastnej strany. A to len preto, že svoju dlhotrvajúcu politickú a manažérsku neschopnosť potreboval zakryť čímsi veľkolepým." Hádajte, koho tým človekom v statuse myslí Richard Sulík?

"Gigantická neschopnosť, gigantický figový list. Atómofka. Takzvaný „prorodinný balíček“. Ten bol najprv protiinflačný, potom bol prorodinný. Lebo síce nepomohol s infláciou tým, čo to potrebovali, ale ešte viac zrýchlil infláciu.
Navyše, nepochopiteľne ublížil samosprávam. Tým, ktoré ťahali za vládu z ohňa horúce gaštany. Tým, ktoré organizovali očkovanie, testovanie, kontroly." Pridáva šéf Sasky ďalšie indície.

Poďakujte sa "expertovi na všetko"

"Naváľali na ne povinnosti a zobrali im peniaze. A nezabudnite, že inflácia postihla aj vaše mesto či obec. Preto dnes takmer všetkým obyvateľom Slovenska stúpajú miestne dane a poplatky. Bohatým rodinám šlo 200 eur na dieťa, ale tým, ktorí už deti vychovali, sa “pomohlo” vyššími poplatkami za psa, smeti a mnohé ďalšie služby samosprávy. 
Potom sa samosprávy pokúsila vláda zachrániť, ale ani za rok od pretlačenia balíčka nedokázala samosprávam doručiť to, čo opakovane sľubovala." Píše Richard Sulík

Alternatívna ropa v Slovnafte? Voda a blato!
"Takže naša rafinéria má starosť aj problém" - píše na sociálnej sieti Rafael Rafaj, A spolu s ňou má ten poroblém každý jej odberateľ. "Zachovať "konzistentnosť vlastností palív", čo v preklade pre vodičov znamená: zbystrite pozornosť, lebo... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme