Čaputová a spol. ide po krkoch Smerákov
19 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Keby Čaputová popravila ministra Šimka za to, že v Bruseli zahlasoval za migračné šialenstvá, nikto by ani necekol. Ale to, že Čaputová odpraví Šimka, lebo napísal status, že polícia musí dodržiavať zákony a musí byť pod verejnou kontrolou, to je čistý Absurdistan." Píše na sociálnej sieti podpredseda SMERu Ľuboš Blaha. 

"Jasne sa ukázalo, že tento štát ovládajú gangstri so zbraňami - dnešným dňom sme definitívne prestali byť občianskym štátom a stali sme sa policajným štátom."

Minister je iba malé nič 

"Policajný kápo Hamran má väčšiu moc ako minister vnútra. Dôvod je jasný. Jeho úloha je zlikvidovať opozíciu a to je jediný zmysel tejto vlády. Čaputová to dobre vie, veď tým istým gangstrom už roky slúži. Zneužila svoj úrad na to, aby kryla čurillovcov. Vysmievala sa rodine Milana Lučanského. Svojho poradcu Kubinu poslala robiť advokáta kajúcnikom. A samozrejme Čurillovi."

Jedna veľká šťastná chobotnica

"Hamran je dôležité chápadlo. Buldog. Slintá po krvi. Nerozmýšľa, páli. A ide ako parný valec. Takéhoto potrebujú. Na špinavú robotu. Navyše, Hamran má jasné politické krytie. Už pred voľbami sa motal na mítingoch Progresívneho Slovenska - dnes je zjavné, že to nebola náhoda. Je Čaputovej človek. Presnejšie, Čaputovej čistič. 

Šimko narazil

Na liberálny val. Jeho jediná úloha v Čaputovej vláde bolo vytvárať zdanie, že vo vláde nie sú len neoliberálne kádre. Kádeháčik poslúžil. Tomu, že vláda nie je liberálny extrém, už ale aj tak nikto neverí. Všetci vidia, že karty rozdáva Soros. A jeho blondínka. Slovenská Vajana. Šimko môže ísť. Neoliberálna vláda dala prednosť Hamranovi. Tým vysiela jasný odkaz Slovensku - pôjdu aj cez mŕtvoly. Aby zničili Smer. Už o nič iné nejde. A všetko je dovolené. 

Smer musí byť zničený. Rozkaz znel jasne." Konštatuje Ľuboš Blaha.

Kto vydiera štát?
Ivan Šimko končí vo funkcii ministra vnútra. Premiér Ľudovít Ódor dnes navrhne prezidentke Zuzane Čaputovej odobratie jeho poverenia viesť rezort. Zdôvodnil to naštrbenou dôverou medzi Šimkom a vedením polície. Premiér o tom informoval na tlačovej... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/ TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik