Borisove rozprávky z postele (VIDEO)
19 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Markus, jeden zo synov Borisa Kollára, chcel od otecka počuť rozprávku. A ten mu ju aj povedal ... ak však čakáte niečo v zmysle dobro vždy zvíťazí nad zlom, pán predseda Národnej rady vás veľmi rýchlo vyvedie z omylu.

Kollár tak Markusovi vyrozprával zaujímavú verziu rozprávky o Jankovi a Marienke no nezdá sa, že by ňou dieťa uspal. Rozprávky však evidentne rozprávať vie, svedčí o tom zoznam dám, ktoré ich od neho počuli a vôbec im nevadí, že občas mu ujde ruka. Nehovorí o tom len Barbora Richterová.

Rozprávkar

V statuse k videu multiotecko Kollár pripomína, že slovenské ľudové rozprávky sú plné hororových scén. Vymknúť sa z tejto tradície rozhodne nechcel ani on. Zlá Marienka upálila chuderu starú dôchodkyňu ... Blonďavé chlapča evidentne nevyzerá, že by ho oteckova rozprávka uspala, skôr naopak.

Na čo letia rozprávkari

Mamičky detí Borisa Kollára sú zväčša plastickým chirurgom domodelované dámy. Tým sa evidentne viac, ako jeho rozprávky páči „cinkotanie peňazí“, ktoré v hlase rozprávkara počujú. Veď bohatý podnikateľ, navyše predseda Národnej rady, to je úlovok, ako hrom. Čo na tom, že roky sa o ňom tradujú historky, že dámam po svojom boku občas vie udeliť pár vzduchom chladených, o čom v ostatnom čase verejne hovorila napríklad Barbora Richterová.

Richterová zverejnila ďalšie nechutnosti o Borisovi Kollárovi! Domov pôjdeš plná môjho semena...
"Zasmejeme sa a asi si aj poplačeme, keď uvedomíme, že toto zviera ktoré patrí tak do ústavnej liečby pod zámok máme na čele štátu," vyťahuje aj s komentárom ďalšie pikantnosti jedna z matiek dvoch Borisových detí. Barbora Richterová zverejňuje aj... Čítať ďalej
18 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Kto by veril Kočnerovi

Je tomu zhruba sedem rokov, čo dnes už odsúdený Marián Kočner na svojej tlačovej besede vyvrátil ďalšiu „rozprávku“ Borisa Kollára. Tá hovorila o tom, že s Jurajom Ondrejčákom, zvaným Piťo, sa na Kube stretli len náhodou. Kočner ju na svojej TB vyvrátil s tým, že tam dokonca leteli jedným lietadlom.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik