Richterová zverejnila ďalšie nechutnosti o Borisovi Kollárovi! Domov pôjdeš plná môjho semena...
18 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Zasmejeme sa a asi si aj poplačeme, keď uvedomíme, že toto zviera ktoré patrí tak do ústavnej liečby pod zámok máme na čele štátu," vyťahuje aj s komentárom ďalšie pikantnosti jedna z matiek dvoch Borisových detí. Barbora Richterová zverejňuje aj video, v ktorom Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu Slovenskej republiky hovorí o tom, že stres odbúrava tým, že vyrába čísla 12,13...Na svetlo sveta sa dostali aj niektoré Borisové odkazy: "Domov pôjdeš plná môjho semena." ktoré vypisoval rôznym ženám.

Šokujúce, zdôrazňuje na sociálnej sieti Barbora Richterová, jedna z matiek Borisa Kollára, ktorá má s predsedom parlamentu dve deti. Kollárovi sa aktuálne narodilo s jednou z mnohých matiek ďalšie dieťa, ktorému čerstvá mama Laura Vizváryová dala meno Ábnerko.

Boris Kollár zrejme nezaháľa ani v dobe, keď prebieha šestonedelie a podľa Richterovej má už novú známosť.

"No a čo čert nechcel Boris Kollár sa takto krásne osvietený pobral oplodňovať dalšiu ženu! A takto romanticky ,kým mal jednu mamičku v nemocnici, spokojne osvietenú, si dohadoval oplodnovačku s novou nastávajúcou mamičkou.Čo Vám poviem ,som v šoku ,toto som naozaj nečakala. Ani vy? No povedzte.. Je toto NORMÁLNE?" Smeje sa Richterová, ktorá reaguje na informáciu, ktorú zverejnil denník Nový Čas. 

Kollárove prvé kroky po dovolenke podľa informácií, ktoré zverejnil denník Nový čas nemali viesť k čertsvej mamine a ďalšiemu dieťaťu.

"...ako sa zdá, ponáhľal sa na schôdzku, ktorú si stihol dohodnúť počas spomínanej dovolenky. Hneď po pristátí si to mal totiž namieriť do známeho hotela, v ktorom sa mal stretnúť s Miss Slovensko 2016 Kristínou Činčurovou (25). S tou má mať dokonca Boris aj mamičkovské plány," napísal Nový Čas.

"Ach Borisko, chvalabohu že si osvietený," komentuje Richterová.

"A prosím ťa nezabudni sa aspoň 3 krát prežehnať keď budeš opäť dávať farárovi do vačku 500 € akože “na kostol” aby ti to dieťa svetla pokrstil," píše Richterová odkaz Borisovi Kollárovi na sociálnej sieti.

Barbora prostredníctvom sociálnych sietí zverejňuje správy, ktoré Kollár posiela rôznym ženám.

Zo slov, ktoré predseda parlamentu Slovenskej republiky volí vám možno zabehne

A možno napne, možno si poklepete po čele a možno sa zamyslíte, že fakt TOTO je predsedom parlamentu.

 "Viete, neprejde deň, aby som si nenašla v elektronickej schránke alebo v poštovej schránke veľa “takýchto darčekov”... Už ich mám toľko že asi o Borisovi napíšem knihu. Ľudia s pocitom anonymity vyzradia a ukážu všetko a odhalia úplne svoje súkromie. Niektorí, teda skôr niektoré, zo zlomyseľnosti. Ale väčšina tých “darčekov” má pôvod v tom, že tie ženy, ktoré mi tieto informácie doručujú, boli podobne ako ja oklamané, podvedené a zneužité, alebo sú iba zhnusené zo správania Borisa Kollára a nedokážu pochopiť, ako si s nim ešte niekto dokáže podať ruku bez ochrannej rukavice..." napísala Barbora Richterová.

A spomínané správy, ktoré Boris posiela ženám, sú naozaj nechutné. V jednej z nich stojí aj toto: "Domov pôjdeš kľudná a plná môjho semena a možno ani neodídeš...".

Richterová zverejňuje aj video, v ktorom sám Kollár hovorí o tom, ako odbúrava stres...Všetko pod hlavičkou "Sme normálni..."

"Tak toto je skutočne vtipné Boris !!! Takže tvoje deti sú výsledok tvojho zápasu so stresom...už neplatí,že túžiš po veľkej rodine ? Neplatí,pretože to nikdy neplatilo. Stále iba všetkých klameš !" Tvrdí Richterová

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik