Šaman určil koniec vojny (VIDEO)
17 | 07 | 2023 I Milan Laca

Putin dosiahne mier, peruánsky šaman predpovedal Rusku.

Peruánsky šaman Cleofe Sedano predpovedal, že špeciálna operácia Ruska na Ukrajine by sa mohla skončiť do konca leta 2023.  

Peruánec veští

Cleofe Sedano už tradične spolu s ďalšími šamanmi vykonal rituál na kopci San Cristobal, v hlavnom meste Peruánskej republiky Lime.  Bratstvo peruánskych šamanov videlo, že začiatkom tohto roka rusko-ukrajinský konflikt vážne eskaluje. Do konca leta si však bojujúce krajiny zvolia cestu mieru,“ povedal Cleof Sedano korešpondentovi ruských novín.

Pomôcky

Aby peruánski šamani videli výsledok rusko-ukrajinského konfliktu, použili na rituál fotografie prezidentov Ruska a Ukrajiny.  Na začiatku obradu sme videli veľa nešťastí, ktoré viedli k tretej svetovej vojne. Práve v tejto chvíli sme k portrétom prezidentov umiestnili „hadie krídlo“, aby sme vniesli mier do konfrontácie medzi Ruskom a Ukrajinou. Pomohlo to, pretože po tejto akcii sme videli koniec konfliktu,“ povedal Cleofe Sedano.

Cleofe Sedano veští

A ešte niečo...

 Fotografie prezidentov a „hadie krídlo“ nie sú jediné atribúty, použté pri rituáli na kopci San Cristobal. Na výročnú ceremóniu som použil "Floridskú vodu", parfumovú kompozíciu z vodky, esenciálnych olejov z klinčeka, levandule a bergamotu. A tiež nápoj na komunikáciu s duchmi, ktorý sa nazýva ayahuasca, objasnil peruánsky šaman. „Nápoj mi pomáha komunikovať s duchmi Apus, ktorí so mnou zdieľajú informácie,“ povedal Cleofe Sedano.

"Večerná Moskva" zistila, aké ďalšie predpovede poskytli slávni šamani a veštci.
  • Artur Cybikov, zástupca najvyššieho ruského šamana, predpovedal, že Aljaška a Kalifornia by sa mohli vrátiť do našej krajiny (Ruska) v roku 2023. Svoj názor na špeciálnu vojenskú operáciu vyjadril aj šaman. „Ukrajina je chudobná, dlho trpiaca krajina, štát, náš sused, ktorý vstupuje do ruského sveta s vážnymi následkami, ale verím, že bude mier. Bude to veľmi skoro a musíte byť trochu trpezliví a získať silu mysle, “povedal Cybikov.
  • Jakutský šamanský starý otec Savej predpovedal takto: „Rusko získa nové hranice. Budú nové vody, veľmi bohaté, budú nové rieky, jazerá, moria. Rusko bude najbohatšie. Duchovia pomôžu, povedú. Kto bude žiť do polovice storočia, uvidí. Navyše, starý otec Savej tvrdil, že západné krajiny to budú mať veľmi ťažké – naplno zažijú zákon odplaty, jeden z hlavných zákonov vesmíru. Hovoríme tomu bumerangový zákon.
  • Bulharská veštkyňa Vanga si bola istá, že v roku 2023 bude Rusko čeliť sérii rôznych skúšok. To všetko povedie k očakávaným zmenám v krajine a vo svete. Pokiaľ ide o Ukrajinu, veštkyňa verila, že ju môže zachrániť iba žena. Len vďaka silnému vládcovi sa krajine podarí vyviaznuť z konfliktu s najmenšími stratami.
  • Ďalšia veštkyňa, 19-ročná jasnovidka z Francúzska, Kaede Uberová, ktorú často nazývajú dedičkou Vangy, tiež povedala svoju víziu, ako sa skončí vojna na Ukrajine. Podľa dievčaťa, z dlhotrvajúceho konfliktu víťazne vyjde Rusko a západné krajiny budú musieť prijať jeho podmienky a urobiť ústupky.

Odpovie Rusko silou na útok na Krymský most? (VIDEO)
Medvedev: Proti teroristom sa nedá bojovať sankciami, rozumejú iba jazyku sily. Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie reagoval na teroristický útok na Krymský most. Len sila! Dmitrij Medvedev vo svojom telegramovom kanáli komentoval... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik