Dzurinda sa nezmenil! Ale TOTO musí vyraziť dych každému
17 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Tí, čo ste počúvali v Rádiu Slovensko v rozhlasovej relácii s Annou Vargovou Mikuláša Dzurindu, dáte mi za pravdu, že tento 'líder' sa nezmenil. Stále rovnaký ako keď s Miklošom predával Slovensko a povoloval prelety cez naše územie na bombardovanie bývalej Juhoslávie. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín (Republika). A preto sa pýta: Pôjdu naši vojaci na Ukrajinu?

Toto musí vyraziť dych každému!

"Ale pozor, táto hlásna trúba Bruselu a hlavne USA šla v tejto relácii ešte ďalej. To, že všetkých poučoval, už beriem ako jeho folklór, tieto jeho slová však musia každému vyraziť dych," reaguje na vyhlásenia Mikuláša Dzurindu Viktorín a expremiéra cituje:

“Ale veľmi živo sa hovorí v prostredí, kde sa pohybujem aj ja, o tom, že možno príde chvíľa, kedy bude potrebné na pozvanie Ukrajiny, samozrejme so súhlasom medzinárodného spoločenstva, rozmiestniť na Ukrajine aj povedzme európske ozbrojené sily, ozbrojené sily krajín, ktoré budú ochotné tam tých vojakov poslať.“

Naozaj som dobre počul? Pýta sa generál vo výslužbe. "Tak už nie len prezident ČR Pavel, ale už aj Dzurinda pripravujú verejnosť na rozmiestňovanie vojakov európskych krajín na Ukrajine?!"

Podľa Viktorína je to hra s veľmi horúcim ohňom. A voči vlastnému obyvateľstvu je to zároveň zradcovská rétorika, myslí si.

Rafaj o Dzurindovi: Miki si myslí, že Slováci TRPIA AMNÉZIOU!
Rafael Rafaj, predseda Odborného tímu Republiky pre kultúru a médiá a kandidát na poslanca parlamentu, sa na sociálnej sieti vyjadril k oslavám 180. výročia kodifikácie spisovnej slovenčiny, ktoré sa konali 16. júla 2023 v Hlbokom. Reagoval aj na... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Dzurinda zjavne nežartujte

Ale takýmito rečami sa podľa Viktorína pohybuje na tenkom ľade. "Ja rozumiem, že v jeho hlave je silná vôľa po prelievaní cudzej krvi - čo dokázal už spomínaným otvorením nášho neba na prelety lietadiel NATO pri bombardovaní Belehradu. Ale posielať našich vojakov na Ukrajinu!?"

Generál je presvedčený, že Slovensko potrebuje národne zmýšľajúcich politikov a nie zapredancov typu Dzurindu. Nie zaťahovanie Slovenska do vojny, ale mier pre obyvateľov SR to je cesta!

"Máme pred sebou voľby, ktoré sú šancou, aby takýto a im podobní už nerozhodovali o Slovákoch a Slovensku. Slováci ako múdri národ dokážu rozhodnúť sami a vás k tomu pán Dzurinda, naozaj nepotrebujú," uzavrel Viktorín.

Uhorková sezóna? NEVADÍ! MATOVIČ a jeho NOHSLEDI urobili zo statusu ministra Šimka PSEUDOKAUZU!
Matovič potreboval "uhorkovú aféru" a tak si vymyslel kauzu. Média potrebujú aj cez leto motivovať čitateľov, aby čítali ich texty a tak "uhorkovú aféru" naďalej živia. Skonštatoval to na margo konfliktu medzi ministrom vnútra Ivanom Šimkom a... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik