BOMBY v Chorvátsku! Novinári dostali mail o presnom čase explózií
17 | 07 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V Chorvátsku nahlásili bomby, novinári dostali mail o presnom čase explózií. Odosielateľom má byť tretia generácia Červených brigád. Na všetky lokality boli vyslaní príslušníci polície.

Chorvátska polícia a redakcie miestnych novín dostali v pondelok skoro rámo správu, podľa ktorej boli na niekoľkých miestach v letovisku Split rozmiestnené výbušniny. Informácie priniesol chorvátsky denník Večernji.hr.

Podľa mailu, ktorý prišiel do redakcií novín, budú bomby detonované o 11.00 h SELČ predpoludním. Odosielatelia mailu samých seba označili za „tretiu generáciu Červených brigád“.

Dve bomby majú byť podľa nich nastražené v Kostole sv. Franja, jedna pri pamätníku chorvátskej domobrany, šesť bômb na rôznych miestach v nákupnom stredisku City Center one. Dve sú údajne na splitskej radnici.

„Na všetky lokality boli vyslaní príslušníci polície, ktorí preverujú pravdivosť oznámenia a podniknú všetky opatrenia v záujme ochrany bezpečnosti občanov,“ uviedli policajné zdroje.

Večernji.hr pripomína, že už minulý piatok dostali redakcie novín v Chorvátsku informáciu, že výbušné zariadenia boli nastražené na niekoľkých miestach hlavného mesta Záhreb. Polícia po preskúmaní situácie zistila, že sa táto správa nezakladala na pravde.

AKTUÁLNE BOMBA v prezidentskom paláci!
V Prezidentskom paláci nahlásili v pondelok ráno bombu! V Prezidentskom paláci nahlásili v pondelok ráno bombu. Výhražný anonymný mail s nahlásením bomby bol doručený Kancelárii prezidenta (KP) SR. TASR o tom informoval riaditeľ odboru komunikácie... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik