Želania Milana Kuriaka. Na kúpaliskách cudne, slušne...Žiadne miniatúrne trojuholníky
16 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Milan Kuriak z OĽaNO vyslovil želanie. Bol by veľmi rád, keby ženy boli viac cudné na kúpaliskách a pri slnení a je presvedčený, že tolerancia by mala fungovať aj pri odhaľovaní sa. "Cudnosť, slušnosť a čistota v obliekaní patri aj k dnešnej dobe," tvrdí Milan Kuriak z OĽaNO a "žiadne miniatúrne trojuholníky," dodal úprimne.

"Momentálne sa nachádzame vo vrchole leta. Konečne nám prajú aj vysoké teploty, čo k letu patrí. Verím, že si slnečné lúče väčšina užívate na kúpaliskách, na plážach a chýtate bronz a získavate naplno, pre telo dôležité zásoby vitamínu D. Samozrejme, že počas horúcich dňoch a vysokých teplotách je normálne a opodstatnené zhodiť určité vrstvy oblečenia a čo najviac odháliť svoje telo, ale aj tu sa to dá s mierou, dôstojne a cudne. Je prirodzené a normálne, že sa nebudete na plážach kúpať a slniť v habitoch, zahalené od hlavy po päty," píše Kuriak na sociálnej sieti.

Jeho názor prinášame v plnom znení

Nie je ale vkusné a slušné keď niektorým ,, vidno až do žalúdka ", treba brať ohľad, že na miestách slnenia a kúpania nie ste iba vy, ale aj mnohí ďalší a hlavne aj veľa detí.

Tolerancia by mala platiť aj pri odhaľovaní, nie ako napríklad tieto ženy z katalánskej obce neďaleko Barcelony, ktoré si odhlasovali kúpanie na verejných kúpaliskách bez podprseniek, čím zrušili miestny zákaz...prečo by mali byť obmedzovaní ostatní, ktorí si to neprajú?

Za mojími slovami o cudnosti si stojím naďalej a určite väčšina so mnou súhlasi, že u mnohých dnešných žien je cudnosť neznámy pojem, a za tým si stojím a budem stáť...

Samozrejme česť výnimkám, našťastie je ešte stále väčšina takých, nielen žien ale aj mužov....

Som rád, že aj v dnešnej progresivnej zvrátenej dobe prevažujú slušné dámy, ženy, slečny ktoré poznajú mieru aj v odhaľovaní a vedia cudne, decentne a slušne poodhaliť svojú krásu a tiež ako sa obliecť podľa danej príležitostí.

Je veľa možností ako sa odhaľovať tam kde je to vhodné atraktívne, moderne a pritom necudne, aby bola radosť na vás pozrieť.

Držte sa aj v odhaľovaní zásady ,, menej je viac " Cudné obliekanie nemusí popierať našu, vašu krásu. Stále trvám na tom, že cudnosť, slušnosť a čistota v obliekaní patri aj k dnešnej dobe.

Vyumelkované, preafektované, smotankovské krásavice sú skôr na poľutovanie ako na obdiv.

Svojími,, vylepšeniami " prichádzajú o svojú prirodzenú krásu a ženskosť.

Niektoré ženy nemajú zdravú mieru, ani čo sa týka dekóra obliekania. Áno, u niektorých ma pohoršuje extravagantná „móda“, tak u žien, ako aj u mužov. Je to des, aký štýl a trendy niektorí svetoví módni návrhári ponúkajú na oblečenie. Nie som žiaden prehnaný puritán, ale v tomto prípade platí že menej je viac.

V obliekaní, hlavne u žien, by malo byť aj v dnešnej dobe trocha elegancie, zachovanie aspoň trocha tajuplnosti, záhady.

Niektoré ženy si myslia, že keď všetko odhalia na verejnosti, že sú zaujímavejšie pre mužov. Pre mňa určite nie, tak ako aj pre väčšinu mužov. A to vôbec nie som staromódny typ človeka.

Budem otvorený - aj na kúpaliskách, kde je vždy aj plno malých detí, by odvážne predvádzajúce sa dámy nemali mať plavky len o nitke a troch miniatúrnych trojuholníkoch.

Keď chcú mať absolútnu slobodu, nech si vyhľadávajú niektoré z nudistických pláží na Slovensku, alebo nech zbytočné zvyšky oblečenia zhodia zo seba a užívajú si slnečné lúče niekde mimo detí.

Mnohé ,, celebrity " sa vyjadrujú, že moje názory na oblečenie patria do stredoveku.

Do stredoveku určite nepatrim, ani moje názory, len som zástancom pravidiel slušnosti, normalnosti a únosnosti nielen v obliekaní, ale aj v hodnotových témach.

Žijeme v 21. storočí, to ale neznamená, že budeme polonahí, alebo nahí pobehovať kde si zamyslíme, lebo demokracia, sloboda, progres. Niekedy je až zaražajúce a na zamyslenie ako sa dokážu niektoré hviezdy nielen necudne, ale aj nevkusne ,, dogabať " a ešte majú pocit aké sú,, dokonale krásne " Naviac sa ešte aj tešia a cítia sa ako hviezdy, keď progresívné média masívne infornujú o ich nahote, odhaľovaní a o tom ako im čo vypadlo, kde na intímnych miestach majú tetovanie, čo im presvitalo, či bolo vidieť...

A práve najviac práve takýmto ,, celebritám" prekáža môj pohľad a názor na slušnosť a cudnosť v obliekaní. ...vrhli sa na mňa ako osi a zosmiešňovali ma....ja iný nebudem...

Nejdem tu vypísovať dennodenné výplody progresivno - zvrátených médii o niektorých celebritách, kde ktorá čo vytasila a ukázala z ,, dokonalej postavy "...

Igor Matovic krátko a výstižne zhrnul v jednej rozpráve k nemenovanej, že vraj najkrajšej poslankyni s ,, najdokonalejším telom "

Každý by sa mal obliekať primerane veku a podľa konkrétnej príležitostí

Samozrejme záleží rozhodnutí každej dámy ženy, slečne čo a kde si na seba dokážu obliecť. Hlavne, aby sa cítili pohodlne a dobre a aby boli spokojné aj pri pohľade do zrkadla.

Niejedy je to doslová katastrófa

Naďalej si stojím za názorom, že napríklad do parlamentu, koncert, do divadla, do kostola sa nepatrí obliecť do teplákov, rifli, kraťasov, ale ani prehnane necudne s vystrihom až po pupok, či sukňou vysoko nad kolena.

Samozrejme všetko s mierou platí aj pre nás mužov..Keď vidím reálne niektorých mužov tak sa zamýšľam kde sa stratila mužnosť, chlapskosť, zdravá živelnosť.

U mužov je pre mňa prvoradé, aby boli skutočnými mužmi, chlapmi, aby neboli zženštení, „scukornatelí“ nielen v obliekaní, ale celkovo v správaní.

Keď vidím ,,vyštafirovaných" mužov hlavne v Bratislave a vo väčších mestách, tak nechápem ako sa môžu takto doslová ,, zhovadiť "

No a niektoré svetové prehliadky mužskej módy, tak je mi do smiechu, ale aj do plaču z toho, ako sa niektorí muži môžu takto zohaviť a ponížiť...to už je asi aj na diagnózu...

Predstavte si, aj ja sa kúpem v plavkách, bez trička, mávam rozopnutú košeľu, chodím v kraťasoch, kde je to vhodné, normálne a slušné. Kde je potrebné, tak sa oblečiem podľa protokolu, a držím sa pravidlá, že odhalený, či s krátkym rukavou a holými nohami môžeme ísť k vode, na kúpalisko, na pláž, do lesa, ale nie na úrad, do kostola, na koncert, či do divadla.

Som presne taký istý ako milióny mužov, manželov, otcov na celom svete

Je choré, aký hejt „ progresivno - pokrokovo zmýšľajúcich“ sa strhol na mňa len preto, že neschvaľujem necudnosť tam, kde nepatrí.

Ja však iný nebudem a ani nechcem byť, ja chcem byť normálny muž z mäsa a kostí, nie prispôsobivý, zženštený a „scukornatelý“. Pokrok, nové veci mám veľmi rád, aj ich aplikujem do bežného života, ale pokrok v zvrátenostiach nie je ,, moje kafe "

Za svojími názormi si stojím, sú to pritom názory väčšiny slušných ľudí na Slovensku. Som pritom úplne normálny človek, ako obrovské množstvo mužov, otcov, manželov bez ohľadu na to, kde žijú, naprieč celým Slovenskom.

Bonton, etiketa, slušnosť, normálnosť patrí do každého storočia a verím že aj bude dovtedy kým bude existovať tento svet a samozrejme popri normálnom progrese za ktorý som všetkými päť + piatimi.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik