SVADBA známeho futbalistu: Nechýbali slzy šťastia, prišli aj spoluhráči
15 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Futbalista Milan Škrinar sa oženil so svojou partnerkou Barborou. Svadba sa uskutočnila v obci Halič. O udalosti informoval denník Nový čas.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie, 28-ročný Milan Škriniar nedávno uzavrel päťročný kontrakt s klubom Paris St. Germain. To však nie je jediná podstatná zmena v jeho živote, ku ktorej v týchto dňoch došlo.

Škriniar si totiž nedávno zobral za manželku modelku a bývalú volejbalistku Barboru Hrončekovú. Svadba sa uskutočnila v kostole v obci Halič v okrese Lučenec.

Barbora je už dlhoročnou partnerkou známeho futbalistu. Spoznali sa v čase, keď ešte obliekal dres MŠK Žilina. Spolu vychovávajú takmer trojročnú dcérku Charlotte.

Na svadbe boli hosťami aj Škriniarovi spoluhráči z reprezentácie: Stanislav Lobotka, Róbert Mak, Ondrej Duda či Martin Dúbravka. Zúčastnili sa aj bývalí kolegovia zo Žiliny Jaroslav Michalík a Michal Škvarka.

Po obrade v kostole prijímali šťastní mladomanželia gratulácie. „Sú to veľmi veľké emócie. Neviem to opísať, ani vstrebať. Je to krása, dá sa to možno prirovnať k narodeniu dcérky. Som nesmierne šťastný,“ vyznal sa dojatý Škriniar.

Škriniar priznal, že pred oltárom bol nervóznejší ako pri nedávnom podpise zmluvy s parížskym klubom. „Veľa sa v mojom živote nezmení. Bude to ako doteraz, hoci už mám na ruke prsteň. Som rád, že sme našu lásku spečatili manželstvom. Vypadlo veľa sĺz šťastia, bol aj plač. Patrí to k tomu. Je to super. Teším sa,“ vyjadril ženích svoje emócie.

Prostredie obce Halič a Haličského zámku si mladomanželia obľúbili už pred rokom, keď tu boli spolu na večeri. Ich svadobná hostina s hudobným a tanečným programom pokračovala v zámockej záhrade až do skorých ranných hodín.

Prezidentka SR a Dni otvorených dverí vo svojom sídle (GALÉRIA)
Tí starší z nás si Prezidentský, alebo ak chcete Grassalkovičov palác, pamätajú aj ako Dom pionierov a mládeže. Tam, kde bolo počuť džavot malých modelárov, či filatelistov, sa dnes už len tak ľahko nedostanete. Sú totiž pre verejnosť uzavreté a... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik