Matovič sa správa ako MAFIÁN a DIKTÁTOR, ktorý stojí nad zákonom
16 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Matovič sa správa ako mafián, pre ktorého zákon neplatí, myslí si poslanec Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok.

Šutaj Eštok v úvode svojho príspevku pripomína rétoriku Igora Matoviča, ktorý „neustále hovorí o tom, kto každý je súčasťou mafie alebo o hroziacom konci demokracie na Slovensku po septembrových voľbách“.

Poslanec Hlasu konštatuje, že najnovšie, keď súd nariadil Matovičovi, aby sa zdržal urážlivých výrokov na adresu podnikateľa a finančníka Jaroslava Haščáka, Matovič odkázal, že ho nebude rešpektovať.

Šutaj Eštok komentuje, že Matovič síce svoju „politickú schránku“ a „stroj na peniaze“ nazval po obyčajných ľuďoch, on sám sa však správa ako „mafián a diktátor“, ktorý stojí nad zákonom.

„V demokratickej krajine vykonávajú súdnu moc súdy a nie človek, ktorého neznáša 9 z 10 ľudí,“ konštatuje ďalej Šutaj Eštok. Poznamenáva pritom, že Matoviča kvôli zákonnej ochrane pozostalí obetí pandémie nenaháňajú vidlami, pričom manažovanie pandémie líder OĽaNO podľa neho absolútne nezvládol. Tak aj Matovič musí podľa Šutaja Eštoka rešpektovať rozhodnutie súdu, rovnako ako ktorýkoľvek iný občan tejto krajiny. V opačnom prípade dáva podľa poslanca ľuďom návod na to, že nemusia rešpektovať platný právny stav a môžu vziať spravodlivosť do vlastných rúk. „A to by sa zrovna jemu, najnepopulárnejšiemu a najhoršiemu politikovi v histórii tejto krajiny nemuselo vyplatiť,“ uzatvára Šutaj Eštok.

Okresný súd Trnava aktuálne prikázal Matovičovi, aby sa zdržal šírenia nepravdivých, urážlivých a hanlivých výrokov voči Jaroslavovi Haščákovi. Matovič musí taktiež zmazať svoje príspevky, ktoré takéto výroky obsahujú.

TAK DOPADLI MATOVIČ A OĽaNO! MUSIA MAZAŤ DESIATKY PRÍSPEVKOV A VIDEÍ ZO SIETÍ
Hnutie OĽANO a priatelia, ako aj jeho predseda Igor Matovič sa musia zdržať zverejňovania a šírenia nepravdivých, urážlivých a hanlivých výrokov o finančníkovi Jaroslavovi Haščákovi. O neodkladnom opatrení, ktoré nariadil Okresný súd Trnava,... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik