Rafael Rafaj: Túto satanskú pyramídu treba zastaviť
16 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Rafael Rafaj (hnutie Republika) sa tentokrát zameral na citáty vplyvných svetových osobností, hovoriacich o „depopulácii“. Rafaj depopuláciu vysvetľuje ako cielenú redukciu, podľa citovaných osobností premnožených ľudí. „To je výkladná skriňa liberálneho fašizmu globalistov, pre ktorých je akákoľvek efektívna metóda „redukcie“ populácie kóšer, vrátane asistovaných samovrážd (eutanázie),“ píše na úvod Rafaj.

O svetových elitách hovorí Rafaj ako o vrchole obrátenej satanskej pyramídy, pričom upriamuje pozornosť na ich slovník. Pripúšťa pritom, že celé to začalo relatívne nevinne, no už to vníma ako silný nátlak. My vám ponúkame len skromný výber z článku, z ktorého cituje aj Rafaj. Ten si celosvetové mimovládne organizácie a ich praktiky manipulácií "podal" už niekoľkokrát.

Satanská pyramida zla

Vrchol obrátenej satanskej pyramídy zla Rafaj vidí za fanatickým ekoalarmizmom a upozorňuje, že moderné klimatické „bludy“ týchto ľudí, vrátane „premnoženia“ ľudstva, boli dávno vyvrátené.

„Všimnite si ich slovník na úrovni premnoženia krýs, diviakov či vlkov... tentoraz hovoria o „premnožení ľudí“ na Zemi a používajú rovnaké nástroje na premnoženie – riadené vykynoženie, a to značnej časti žijúceho ľudstva,“ upozorňuje Rafaj a svoje slová dokladá jedným citátom, ktorý znie:

„Som za výber, som za asistovanú samovraždu, som za pravidelnú samovraždu, som za čokoľvek, čo dá diaľnicu do pohybu – to je to, za čo som. Je to príliš preplnené, planéta je príliš preplnená a my musíme podporovať smrť.“ Autorom tohto citátu je Bill Maher z HBO.

Rafaj o vlastizrade prezidentky: Keď sa Čaputová pomýli, aj pravdu povie
KEĎ SI NIEKTO ŠLIAPE PO JAZYKU... Dôvodom na prehnaný optimizmus hlavnej veliteľky ozbrojených síl na hranici s propagandou má byť, že lídri schválili nové obranné plány, ktoré vraj pokrývajú aj Slovensko a vyčlenili konkrétne sily, ktoré by v... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Jeden z množstva

Rafaj upozorňuje, že ľudí s týmito choromyseľnámi postojmi „technokratických eugenikov“ treba zastaviť. Rafaj totiž tvrdí, že celé ľudstvo by dokázala uživiť plocha o veľkosti Brazílie.

„Je dokázané, že človeku postačí na dopestovanie stravy na rok plocha 200 m2,“    dodáva Rafaj s tým, že toto celé je problém elít, ktoré sa o moc a bohatstvo nechcú deliť.

On sám je fundovaný

„Toto je výsledok kultúrnej a neskôr aj rasovej vojny, ktorú neomarxisti s liberálmi a globalistami rozoútali a teraz má už podobu totálneho útoku na ľudskú civilizáciu. Našťastie som v tejto oblasti fundovane zorientovaný, takže dokážem postaviť hrádzu aj tomuto zlu, ktoré preniká aj do štátnych a verejných politík cez armádu sfanatizovaných a ideologickými skratkovými dogmami indoktrinovaných aktivistov z tretieho sektora,“   poznamenáva na záver Rafaj.

Politologička: Ľudia sú sklamaní z Hegero-Matovičových vlád. Účasť na voľbách bude nižšia
V septembrových parlamentných voľbách môže prísť k urnám menej voličov ako v minulosti, nižšiu účasť predpokladá politologička Darina Malová z Univerzity Komenského v Bratislave. Mnohí sú podľa nej sklamaní z časti politickej reprezentácie, ktorá... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Zopár „perál“ z článku

Rafaj ponúka článok, z ktorého vám pár citátov prinášame aj my a je len na vás, či toho potrebujete čítať viac.

„Nikto podľa mňa nemá právo mať 12 detí alebo dokonca tri, pokiaľ druhým tehotenstvom nie sú dvojčatá,“ Paul Ehrlich, bývalý vedecký poradca prezidenta Georgea W. Busha.

“Celková svetová populácia 250-300 miliónov ľudí, čo je 95% pokles oproti súčasnej úrovni, by bolo ideálne. Je nás, ľudí, príliš veľa; preto máme globálne otepľovanie,“ nechal sa počuť Zakladateľ CNN Ted Turner, pričom tento mýtus bol opakovane vyvrátený.

„Ukončenie rastu ľudskej populácie je takmer určite nevyhnutnou (ale nie dostatočnou) podmienkou na zabránenie katastrofickým globálnym klimatickým zmenám. V skutočnosti môže byť potrebné výrazne znížiť súčasný počet ľudí, aby sa tak stalo,“ napísal v jednom zo svojich článkov Profesor Philip Cafaroz Coloradskej štátnej univerzity.

Varuje aj pred WEF a jeho rebríčkami

Svetové ekonomické fórum je celosvetová mimovládna organizácia so sídlom vo švajčiarskom Davose. Rafaj o WEF hovorí, že po klimatofóbii, 4. priemyselnej revolácií či redukcii populácie vstupuje na ideologickú pôdu. Robí to Rebríčkom rovnosti mužov a žien.

„Prieskum ovplyvnený ideológiou neomarxizmu a gender agendy skúmal politickú rovnosť mužov a žien. Meradlom bol počet žien na ministerských pozíciách či v zákonodarných zboroch. „Rovnosť“ je známy fetiš a ideologická dogma neomarxizmu kultúrnych komunistov Západu,“ píše Rafaj na sociálnej sieti s tým, že WEF varuje pred spomaľovaním progresu v oblasti rovnosti mužov a žien. Podľa tejto organizácie úplnú rodovú rovnosť vo svete dosiahneme o 131 rokov.

Rafaj: Ideológie presadzované WEF sú cesta k totalite
Rafael Rafaj (hnutie Republika) si myslí, že globálne inštitúcie, nadnárodné korporácie a medzinárodné organizácie, ako aj Svetové ekonomické fórum (WEF) rozbehli indoktrináciu spoločnosti genderovou ideológiou. Rafaj si berie na mušku mimovládne... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik