Hlas zúri: Prieskumy sú úmyselne manipulované liberálnymi médiami!
15 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Prieskumy verejnej mienky hovoria, že volebné preferencie strany Hlas-SD klesajú. To spôsobuje určitú nervozitu v jej vedení. Štvorka na kandidátke Erik Tomáš dokonca hovorí o aktivite liberálnej mediálnej mašinérie.

Podľa Tomáša sú prieskumy, ktoré dvíhajú preferencie strane PS objednané a svojich voličov vyzýva, aby sa nedali oklamať. Voliči si však nemyslia, že trvalý pokles preferencií Hlasu má na svedomí len zaplatený prieskum, vinia aj samotnú stranu Hlas a jej lídra. Posledný prieskum hovorí o tom, že PS by „predbehlo“ Hlas s niekoľkopercentným náskokom.

Objednané prieskumy

„Liberálna mediálna mašinéria už ide naplno. Cez objednané prieskumy umelo tlačí Progresívne Slovensko vyššie, aby zo Šimečku vyrobila premiéra. Nedajme sa oklamať a nedopusťme ďalší experiment na Slovensku!,“   konštatuje Erik Tomáš na svojej facebookovej stránke a vo svojom názore v diskusii presviedča aj komentujúcich.

“Sú to falošné prieskumy, ktoré umelo tlačia PS dopredu a umelo oslabujú Hlas. V renomovaných prieskumoch sme druhí s malým rozdielom za Smerom.“

Kritickí voliči

Diskutujúci síce chápu, že prieskumy sú jedna vec a realita druhá. Z diskusie však zaznieva silný hlas, že za preferenčný pád si môže strana sama svojimi „nemastnými-neslanými“ postojmi.

„Hlas sa oslabuje sám, keď vyhlasuje Pellegrini, že ide bojovať so Smerom, podporuje vývoz zbraní na Ukrajinu, obdivuje Zelenskeho a nedajbože ešte aj Dzurindu…,“ upozorňuje jedna z diskutujúcich.

„P. Tomáš, Šimečku v čele vlády nechcete. Treba však dať jasne najavo, že HLAS s PS vôbec NIE!!! Inak sa z tých 11(akože liberálnych) percent nevyhrabete,“ radí iný diskutér.

PRIESKUM! Výsledky prekvapia! SaS mimo parlamentu, Republika stúpa
Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali na začiatku júla, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 20,6 percenta hlasov. Nasledujú Progresívne Slovensko (PS) s 15,6 percenta a Hlas-SD s 11,4 percenta hlasov. Vyplýva to z volebného modelu... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Prieskum prekvapil

Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali na začiatku júla, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 20,6 percenta hlasov. Nasledujú Progresívne Slovensko (PS) s 15,6 percenta a Hlas-SD s 11,4 percenta hlasov. Vyplýva to z volebného modelu agentúry NMS Market Research Slovakia pre denník Sme.

Hnutie Republika by skončilo štvrté so ziskom 10,4 percenta hlasov. Nasleduje koalícia OĽANO a priatelia so 6,9 percenta a KDH s 5,7 percenta hlasov. So ziskom 5,3 percenta by skončila Sme rodina.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik