Ďalší Medvedevov nápad
15 | 07 | 2023 I Milan Laca

Medvedev odporučil poslať Johnsona do psychiatrickej liečebne.

Navrhol to potom po tom, čo bývalý britský premiér vyzval na vstup Ukrajiny do NATO.

Prišiel s výzvou

Podpredseda Bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev vo svojom telegramovom kanáli komentoval slová bývalého britského premiéra Borisa Johnsona, ktorý vyzval na prijatie Ukrajiny do NATO „bez podmienok“.

Putin má v Kremli ukrajinských špiónov, tvrdí Kyjev!
Šéf spravodajskej služby Ukrajiny hovoril o agentoch v Putinovom okolí. V okruhu ruského prezidenta Vladimira Putina sú ľudia, ktorí odovzdávajú informácie špeciálnym službám Ukrajiny. Vyhlásil šéf Hlavného spravodajského riaditeľstva Ukrajiny... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Milan Laca

Šialenec?

„On, hlupák na dôchodku, by mal byť prijatý bez podmienok do psychiatrickej liečebne. Tam bude sa bude môcť ukázať ako tvrdý chlap, ktorý chce začať tretiu svetovú vojnu,“ napísal Medvedev.

Myslel to vážne 

Boris Johnson v stĺpčeku pre Daily Mail vyhlásil, že Západ musí byť silný a prijať Ukrajinu do NATO čo najrýchlejšie, bez podmienok. Záruky na to mali dať na summite aliancie vo Vilniuse. Podľa neho, sa od aliancie vyžadovalo len to, aby dala Ukrajine jasne najavo, že sa môže pripojiť k bloku hneď po skončení bojových akcií, čo by bol „správny signál“. Kritizoval NATO za to, že odmietlo poskytnúť Ukrajine pozvanie. "Čoho sa báli? Keď lídri NATO tento týždeň dorazili do Vilniusu, bolo jasné, čo by mali robiť. Museli byť silní. Toto je podstata NATO. Museli ukázať, že ich nevystraší Putin a jeho zbrane,“ povedal  vo videu Johnson.

USA sa urazili...
Američania sú pobúrení nečakaným krokom Ruska. Autor reportáže ppman označil objavenie sa lode ruského námorníctva na Kube za vážnu správu. Šok Ruská vojnová loď, ktorá dorazila na Kubu, šokovala amerického korešpondenta CNN Patricka Oppmana.... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme