AKTUÁLNE Šialená rýchlosť spôsobila VÁŽNU NEHODU! Zasahuje VRTUĽNÍK (FOTO)
15 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Na horskom priechode Šturec dnes podvečer došlo k vážnej dopravnej nehode. Za Horným Harmancom smerom na Turčianske Teplice havaroval motorkár. Na miesto vyslali všetky záchranné zložky, na pomoc bol privolaný aj vrtuľník, píše portál zoznam.sk.

Motorkár smeroval cez horský priechod Šturec na Turčianske teplice. “Pravdepodobnou príčinou nehody bola neprimeraná rýchlosť. Motorkár bol z miesta nehody prevezený so zraneniami do nemocnice vrtuľníkom. Podľa predbežných informácií malo napokon ísť o ľahké zranenia,” uviedla pre Zregionu.sk banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Havária sa stala v neprehľadnej zákrute, vodiči museli dočasne rátať so zdržaním, uviedla Zelená vlna.

Zdroj: FB/Dopravný servis- Turiec

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Kaliňák: Polícia nesmie byť závislá na Matovičovej vkladnej knižke (VIDEO)
Zdá sa, že aj odchod Štefana Hamrana z pozície policajného prezidenta sa stáva čoraz viac reálny. Už ho totiž nekritizuje len opozícia, ale o tom, že polícia nesmie robiť, čo sa jej zachce, hovorí aj prezidentkin minister Ivan Šimko. Prekvapil tým... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik