AKTUÁLNE OBROVSKÝ POŽIAR! Na Bratislavu sa valí kúdoľ dymu (FOTO)
15 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

V Moste pri Bratislave, v okolí jazera Zelená voda, dnes popoludní vypukol rozsiahly požiar. Valiaci sa dym vidieť už zďaleka. Na miesto aktuálne smerujú hasiči. Vedenie obce vyzýva obyvateľov, aby si pozatvárali okná, píše portál zoznam.sk.

 

Kúdoľ bieleho dymu vidieť z celej Bratislavy a šíri sa smerom k Ivanke pri Dunaji. Sociálne siete zaplavujú fotky dymu a ľudia varujú ostatných, aby si zatvorili okná. Dym stúpa z požiaru, ktorý sa podľa fotografií a videí rozhorel v aeráli Zelenej vody, čo je oblasť tesne vedľa bratislavského letiska.

Podľa informácií od miestnych ľudí horí neďaleké pole.

Požiar, Most pri Bratislave. Zdroj: FB/Oficiálna stránka obce Most pri Bratislave

Zdroj: FB/Oficiálna stránka obce Most pri Bratislave

Správu budeme aktualizovať.

AKTUÁLNE MEDVEĎ opäť napadol ČLOVEKA!
Dnes ráno (15. júla) došlo k útoku medveďa na muža v Hradskej hore pri Liptovskom Hrádku v lokalite Maša-Červený kút. Muža s viacerými zraneniami previezli záchranári do nemocnice v Liptovskom Mikuláši, informujte o tom liptov112.sk. Podľa... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik