Šutaj Eštok o papalášizme Hamrana: Je to ABSOLÚTNY VÝSMECH! (VIDEO)
14 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok sa vo svojom videu umiestnenom na sociálnej sieti pustil do kritiky papalášizmu policajného prezidenta Hamrana.

Svoj videopríspevok uviedol slovami:

ĎALŠÍ PAPALÁŠIZMUS POLICAJNÉHO PREZIDENTA. Štefan Hamran nie je žiaden policajný prezident - profesionál, ale milovník luxusu, ktorý si zjavne veľkosť topánok kompenzuje veľkosťou limuzín.“

Podľa Šutaja Eštoka, v dobe, kedy všetci počúvame, že na boj proti rekordnému zdražovaniu nie sú peniaze, keď ľudia musia šetriť a reálne nevedia, z čoho vyžiť, keď vláda samosprávam odkazuje, že majú smolu a na ich problémy nie sú peniaze, tak si „najväčší slovenský papaláš“, policajný prezident Štefan Hamran, zadováži najluxusnejšie sedmičkové BMW, aké je dnes k dispozícii na trhu. „Chcem sa opýtať, či policajný prezident je americký prezident alebo ruský prezident, že potrebuje pre svoj servis také drahé auto. V čase, kedy ľudia nevedia, z čoho vyžiť, je toto absolútny výsmech,“ tvrdí Šutaj Eštok.

„Pán Hamran, ak Vás to už nebaví a jediné, čo potrebujete, je luxus, navrhujem Vám – robte to za svoje peniaze. Napíšte žiadosť do civilu, pobaľte si krabicu a od zajtra sa pokojne vozte aj na najdrahšom mercedese, ale za vlastné peniaze,“ odkazuje Šutaj Eštok policajnému prezidentovi.

Gašpar o kritike Čaputovej ministra: Matovič, Mikulec a zametač Hamran sú už zjavne v PANIKE! (VIDEO)
Igor Matovič a Roman Mikulec sú zjavne v panike. Blíži sa totiž doba, kedy sa celé Slovensko dozvie o ich zločinoch a zlodejstvách, ktoré tu napáchali za posledné tri roky. K nim na zapískanie priskočil ich hlavný zametač, policajný prezident... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme