Kampaň demokratky Dorotky OHROZENÁ! (VIDEO)
14 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Neohrozenej podporovateľke Zelenského a vojny na Ukrajine Dorote Nvotovej hrozí, že jej úplne prvá politická kampaň v živote vybuchne. 

Speváčke a novopečenej političke - členke novej strany Demokrati - Dorote Nvotovej urobila škrt cez rozpočet náhla choroba jej syna Filipka. Ten sa, mimochodom zapálenej rusofóbke, narodil pred deviatimi rokmi v jednej z moskovských nemocníc.

"Hlásim sa naživo z infekčného z Kramárov. Filoppo má boreliózu," uviedla Nvotová v krátkom videu na sociálnej sieti. Vysvetlila, ako asi jej syn túto nepríjemnú chorobu dostal a vyjadrila sa aj ku kampani.

"Toľko k mojej kampani, ktorú som mala absolvovať teraz po celom Slovensku spolu so svojimi spolustranníkmi. Tak budem kampaňovať odtiaľto z infekčného," povzdychla si speváčka.

Jej spoveď vo videu si však nenechali ujsť aj vtipálkovia. So sprievodnou vetou - "Taká škoda, ako sme sa všetci tešili na tvoju kampaň..." - doplnili Nvotovej video o prejavy smútku zo speváčkinej neúčasti na obchádzaní Demokratov po Slovensku.

Veď posúďte sami:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Simona Krainová: Originalita za každú cenu (FOTO)
Rovesníčka Dariny Rolincovej, s ktorou bývali veľmi dobré kamarátky, dokonca ich byty v Prahe susedili Simona Krainová má dvoch synov Bruna a Maxa s Karlom Vágnerom mladším. Česká topmodelka Krainová vždy vedela, ako provokovať, no tentokrát to... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik