GAŠPAR sa vyjadril! Nebuď ako Pavol!
14 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa na svojom facebooku rozpísal k jednému z obvinených vyšetrovateľov NAKA Pavlovi Ďurkovi. Ministerstvo vnútra koncom júna potvrdilo, že Ďurka, ktorý je obvinený v kauze čurillovci, ide pracovať na policajnú inšpekciu. Podľa rezortu ide o skúseného, zdatného a čestného policajta, ktorý má dlhoročnú profesionálnu kariéru.

Tibor Gašpar má však v tomto prípade iný názor. Jeho stanovisko prinášame v plnom znení (súčasťou príspevku je aj fotografia vyšetrovateľa Ďurku):

PAVOL „PODPAĽAČ“ ĎURKA

Toto je Pavol Ďurka, „elitný“ vyšetrovateľ NAKA, člen organizovanej skupiny „Čurillovci“, latentný podpaľač a podľa vlastných slov, chránená zver. Poďme si o Pavlovi povedať viac.

Pavol nie je moc múdry, ale má kamarátov. Pavol je veľký obľúbenec Igora z Trnavy, ale aj Zuzany z paláca.

Pavol pre nich zatvára politických oponentov, mučí ľudí vo väzbe, kryje ich zločiny a odstraňuje z cesty každého, kto sa pokúsi vzdorovať. Pavol mal preto raketovú kariéru, vedúce funkcie, odmeny a povýšenia. Pavol dokonca jazdí na dovolenky na policajných autách.

Pavol má rád matematiku. S kamarátom Jánom Čurillom radi rátajú, koľkých už dohnali vo väzbe k samovražde. Pavol však nemá dobrú pamäť, a preto si robí zárezy na pažbu. Raz si dokonca zabudol pištoľ na stretnutí s informátorom. Našťastie mu ju informátor vrátil.

Pavol rád vymýšľa. Pavol si najnovšie zmyslel, že by bolo fajn, keby mohol vyšetrovať sám seba, a svojich kamarátov. A tak sa z Pavla, na vlastnú žiadosť, bez výberového konania, a poza chrbát ministra Šimka, stal šéf odboru inšpekcie. Šimkovi sa to nepáčilo, a tak má teraz problém, Pavlovi kamaráti zúria.

Pavol rád vyšetruje. Teraz už môže Pavol spokojne vyšetrovať sám seba a svojich kamošov.

Pavol rád upratuje. Konečne môže sám upratovať všetky dôkazy proti sebe, a jeho kamarátom.

Pavol sa však stále mračí. Prišli mu totiž nato, že je zločinec a koná nezákonne. Podarilo sa im ho nahrať, a tak má teraz Pavol vlastnú platňu. Pavol sa preto rozhodol konať. Ale o tom nám už povie Pavol sám.

Takto sa vyjadruje o vyšetrovateľke, ktorá mu na jeho praktiky prišla:

Pavol: „...zapálime jej auto, kanistrom...“

Pavol: „...lebo nemyslím si, že je cesta ju uj.bať po procesnej stránke, ale ju jednoducho zdiskreditovať...“

Pavol: „...len ju treba, ako keby, ju normálne spraviť, a do väzby j.bnúť...“

Pavol: „...ju treba j.bnúť, toto dobre neskončí...“

A takto robí službičku kamošovi Igorovi z Trnavy a Zuzane z paláca:

Pavol: „...Fica treba robiť, Kaliňáka, Pellegriniho. Aby sa nevrátili, lebo to je na guľku potom už....“

Pavlovi sa míňa čas. Pavol pred sebou tlačí problém, ktorý na neho za chvíľu padne.

!NEBUĎ AKO PAVOL!

Facebook Tibor Gašpar | Vyšetrovateľ NAKA Pavol Ďurka

Gašpar o kritike Čaputovej ministra: Matovič, Mikulec a zametač Hamran sú už zjavne v PANIKE! (VIDEO)
Igor Matovič a Roman Mikulec sú zjavne v panike. Blíži sa totiž doba, kedy sa celé Slovensko dozvie o ich zločinoch a zlodejstvách, ktoré tu napáchali za posledné tri roky. K nim na zapískanie priskočil ich hlavný zametač, policajný prezident... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik