Francúzskemu prezidentovi bol poslaný odseknutý ľudský prst
14 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Podľa správ francúzskych médií osoba s psychiatrickými problémami poslala odseknutý prst poštou francúzskemu prezidentovi Emmanuelovi Macronovi do jeho rezidencie v Elyzejskom paláci. Hoci listy zaslané prezidentovi kontroluje šesťdesiatčlenný tím, toto "prekvapenie" sa dostalo priamo k Macronovi.

Podľa francúzskych novín Paris Match sa policajné vyšetrovanie začalo po tom, čo niekto poslal odseknutý prst do prezidentskej rezidencie Elyzejského paláca, ktorý bol adresovaný francúzskemu prezidentovi Emmanuelovi Macronovi.

Podľa zdroja blízkeho tejto záležitosti konček prsta patrí autorovi listu, o ktorom sa predpokladá, že má psychiatrické problémy. Francúzsky portál uvádza:

LISTY SO ŠIALENÝM TEXTOM, VÝHRAŽNÝM TEXTOM A BIZARNÝMI PREDMETMI SA ČASTO POSIELAJÚ DO ELYZEJSKÉHO PALÁCA.

Podľa novín pracuje v Prezidentskej korešpondenčnej službe (SCP) šesťdesiat ľudí. Majú ťažkú úlohu triediť tieto listy a balíky a zabezpečiť, aby neobsahovali nebezpečné látky.

Medzi nezvyčajnými zásielkami odoslanými v priebehu rokov je však ľudský prst nepochybne prvým a dúfajme,že posledným, poznamenáva Paris Match.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik