Arabi, Čečenci... Nemecké kúpaliská terorizované agresívnymi mužmi masturbujúcimi v bazénoch
15 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Ani vlna horúčav, ktorá sužuje Európu, nestačí na to, aby udržala obľúbené verejné kúpele otvorené. Úrady totiž reagujú na rastúci prílev násilia, údajne zo strany migrantov, jednoduchým zatvorením zariadení financovaných z daní, informuje Breitbart.

Násilie na kúpaliskách, údajne práca „macho imigrantov“, je v Nemecku opäť hlavnou témou, pričom národné noviny prirovnávajú situáciu k „uzamknutiu kvôli koronavírusu“. Verejné kúpaliská, ktoré boli nedávno nákladne zrekonštruované na verejné náklady, sú zatvorené, aby sa predišlo násiliu. 

Problém s násilnými migrantmi sa opakuje

Die Welt narieka nad „skupinou násilníckych mužov“ a informuje o obsahu „naliehavého listu“, ktorý zamestnanci napísali svojmu manažmentu. V liste sa uvádza, že násilie vo verejných kúpaliskách je dielom „davov mladých ľudí z arabských rodín, niektorí z nich sú Čečenci“. Zdá sa, že hodnotenie sa zhoduje s poznámkami nemeckého policajného šéfa z minulého leta, ktorý o tých, ktorí v tom roku spáchali bazénové útoky, povedal: „väčšina z nich má migračný pôvod“.

Nemecký spravodajský magazín  Focus cituje vyjadrenia predsedu Spolkového zväzu majstrov plavcov (BDS-ev) Petra Harzheima, ktorý zastupuje národných profesionálnych plavčíkov a prevádzkovateľov bazénov. Ten povedal, že namiesto zatvárania bazénov by mali byť nasadení policajti.

Harzheim formuloval skúsenosti svojich členov na základe toho, že zatiaľ čo väčšina bazénov na celoštátnej úrovni zostala bezpečná a že hoci všetci boli vítaní, každý by mal dodržiavať „pravidlá a zvyky“ Nemecka. Problémy podľa neho vyplynuli z prítomnosti „rôznych kultúrnych tried... vrátane mnohých mladých mužov s migračným pozadím“ a „macho prisťahovalcov“.

Čo sa týka obetí tohto násilia, Die Tageszeitung  uvádza, že sú to: „zamestnanci, ženy, menšiny, najmä trans a queer ľudia“, pričom „bežné sú slovné útoky, šikanovanie a pľuvanie“. Miestni obyvatelia dokonca utiekli z bazéna po obťažovaní migrantov masturbujúcich vo vírivke a defekácii v bazéne.

Macron dostal poštou prst. ODREZANÝ A ZMRAZENÝ
Francúzsky prezident Emmanuel Macron dostal nechutnú poštu. Ktosi mu poslal odrezaný prst, píše server nemeckého denníka Bild. Macron si to ani nevšimol Do oddelenia korešpondencie Elyzejského paláca dorazila podľa servera denníka Bild nechutná... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Liberáli agresívnych migrantov obhajujú

Tvrdenia zamestnancov a následná diskusia na túto tému vyvolali kritiku zo strany ľavice. Miestny berlínsky ľavicový predstaviteľ  Ferat Koçak pridružený k Antifa odmietal, že imigrácia má niečo spoločné s násilím a trvá na tom, že to bolo v skutočnosti spôsobené tým, že niektoré komunity „zaostali“ v spoločnosti a mali „príliš malé investície do vzdelávania a práce s mládežou a zároveň ich trápi vysoká nezamestnanosť“. 

Súčasné plány na boj proti násiliu v nemeckej vláde, o ktorých sa diskutuje, zahŕňajú povinnú fotografickú identifikáciu plavcov s vymáhateľnými zákazmi za zlé správanie a zriadenie dočasnej policajnej stanice na kúpaliskách, uvádza Welt  .

Letáky zakazujúce ohmatávať ženy pri bazéne

Zatiaľ čo násilie vo verejných bazénoch toto leto opäť ožíva, v Nemecku to nie je v žiadnom prípade nový fenomén a dostalo sa mu veľkej pozornosti počas migračnej krízy v Európe v poslednom desaťročí. Už v roku 2013 boli v nemeckých kúpeľoch vydávané letáky v arabčine, paštštine a somálčine, ktoré zakazovali kúpajúcim sa ohmatávať ženy pri bazéne.

V Rusku si pohlavia meniť nebudú
Ruský parlament prijal zákon, zakazujúci zmenu pohlavia. Štátna duma schválila v záverečnom čítaní zákon o zákaze zmeny pohlavia. Široká zhoda... Návrh zákona predložili v máji poslanci všetkých piatich frakcií Dumy, na čele s jej predsedom... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Milan Laca

V roku 2016 došlo v bazénoch k  sexuálnym útokom na mladých ľudí a dokonca k znásilneniam veľmi malých detí a kúpaliská sa zatvorili po tom, čo skupiny údajne migrantov masturbovali a vyprázdnili sa v bazénoch. Policajná správa, ktorá unikla uviedla, že „trestné činy znásilnenia a sexuálneho zneužívania detí na kúpaliskách sú významné“ a zaznamenávajú „obrovský nárast“ a že „páchatelia sú z väčšej časti prisťahovalci“.

Útoky pokračovali aj v nasledujúcich rokoch, pričom obeťami boli často malé deti. V roku 2019 nemecký feministický časopis prelomil tabu hovoriť o kriminalite migrantov v Nemecku a uviedol: „Ženy sú masívne obťažované migrantmi. Navyše je tu vysoký stupeň násilia a nedostatok akéhokoľvek rešpektu! Vonkajšie kúpalisko by malo byť miestom rekreácie a nie miestom hrôzy!“.

Opísaný kultúrny konflikt predstavuje problém pre progresívny mandát Nemecka, ktorý sa tento rok snaží presadiť obálku rovnosti rozhodnutím senátu, že kúpanie hore bez by malo byť dostupné pre všetkých. Rozsudok znie, že keďže muži môžu plávať len v spodnom diely plaviek, rovnaké privilégium by sa malo poskytnúť aj ženám a „nebinárnym“ ľuďom.

Ukrajinská VĎAČNOSŤ! Zastavia nám plyn?
Ukrajina varuje, že kľúčové dodávky ruského plynu do Európy budú prerušené. Odstávka by mohla prinútiť krajiny strednej Európy, aby sa snažili nahradiť ruský plyn. Budete mať figu... Je nepravdepodobné, že Kyjev obnoví dohodu o tranzite plynu,... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik