Americký kongresman varuje pred UFO: SÚ ÚPLNE MIMO NAŠEJ LIGY! (VIDEO)
14 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Kongresman Tim Burchett varuje pred mimozemšťanmi, videl vraj tajné zábery UFO. „Pentagon ukrýva nielen havarované mimozemské vesmírne lode, ale aj mŕtve telá bytostí, ktoré ich riadili,“ tvrdí aj veterán amerického letectva David Grusch.

Republikánsky kongresman Tim Burchett varoval pred hrozbou mimozemských civilizácií. Ľudia by podľa neho proti mimozemšťanom  „nemali šancu“ , hrozilo by im, že z nich mimozemšťania urobia  „briketu dreveného uhlia“ .

„Nevieme si s tým rady,“ priznal člen snemovného výboru, ktorý sa zaoberá dohľadom nad „neidentifikovateľnými anomálnymi javmi“ informoval o tom web Fox News .

Kongresman Burchett sa o nástrahách mimozemskej civilizácie rozhovoril v podcaste Event Horizon„Ak tam niekde sú, sú tam, a ak majú takú technológiu, potom by z nás mohli urobiť briketu z dreveného uhlia,“ povedal  Burchett po tom, čo podľa svojich slov videl doteraz nezverejnené tajné zábery UFO.

Sú značne mimo našej ligy

„Ak dokážu cestovať rýchlosťou svetelných rokov alebo rýchlosťou, ktorú sme videli, a fyzikou, ako ju poznáme, lietať pod vodou, nevykazovať tepelnú stopu a podobné veci, potom sú značne mimo našej ligy,“ vyslovil svoju obavu Burchett počas svojho vystúpenia v podcaste  o potenciálnych hrozbách mimozemskej techniky.

„Nevieme si s tým rady,“  vyhlásil aj Burchett.

Burchettove komentáre prichádzajú po tom, čo americký letecký veterán David Grusch uviedol, že vláda prevádzkuje tajný program na vyhľadávanie UFO. Jeho tvrdenie malo potvrdiť niekoľko ďalších vysoko postavených ľudí.

Hovorkyňa ministerstva obrany Susan Goughová k tomu však povedala, že  „neexistujú žiadne overiteľné informácie, ktoré by tieto tvrdenia potvrdzovali“ .

Hlas ľudu: Chcem, aby všetci Rusi čo najskôr zomreli
Toto kruté želanie som dnes počula v TA3. Vyslovila ho ukrajinská žena. Rozumiem jej hnevu a zlosti, rovnako ako rozumiem hnevu staršieho pána, ktorý sa vyhrážal prezidentke a bývalému ministrovi Naďovi. Sú v živote vypäté situácie, ktoré... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Mária Škultétyová

Výskumom UFO a mimozemskej civilizácie sa v Spojených štátoch zaoberá niekoľko inštitúcií. Špecializovaným oddelením Pentagonu je Úrad na riešenie celoplanetárnych anomálií (AARO). Ten v súčasnosti vyšetruje viac ako 800 prípadov UFO, ale iba 2 až 5 percent sú skutočne prípady anomálne. Výskumom UFO sa zaoberá aj NASA, ktorá pracuje paralelne s AARO.

„Ako rastie debata o videách UFO/UAP, ktoré sa objavujú po celom internete, tu je pozorovanie v Turecku v roku 2008, ktoré vyšetrovali Roger Leir, Jacques Vallee, tureckí vyšetrovatelia a zistilo sa, že je pravé. Ukazuje kozmickú loď s obrysmi dvoch (ET) členov posádky,“  napísal vo svojom príspevku na Facebooku odborník na exopolitiku Dr. Michael Salla - autor série kníh Tajný vesmírny program, ktoré sa stali bestsellerom. V ďalších knihách sa venoval aj tajným vesmírnym programom námorníctva, amerického letectva a vesmírnemu programu v Číne a tiež na Antarktíde.

„Pentagon ukrýva nielen havarované mimozemské vesmírne lode, ale aj mŕtve telá bytostí, ktoré ich riadili,“ tvrdí Grusch. Lode iných civilizácií vo Vesmíre sa od plavidiel vyrobených človekom dajú rozlišovať podľa morfológie a druhov materiálov s „jedinečným usporiadaním atómov a rádiologickými signatúrami“, povedal bývalý spravodajský dôstojník amerického letectva.
Tajomstvá Pentagonu
Pentagón tají „pomerne veľké množstvo“ havarovaných mimozemských vesmírnych lodí a dokonca aj množstvo mŕtvych mimozemských bytostí,  povedal v pondelok pre NewsNation Grusch.

Program na vyhľadávanie havarovaných vesmírnych telies – ktorý je taký tajný, že k nemu nemá prístup dokonca ani pracovná skupina Pentagonu pre neidentifikované anomálne javy (UAP) – sa už desaťročia zaoberá „vyhľadávaním technických  objektov mimozemského pôvodu“, vysvetlil Grusch.

Dodal, že niektoré z nich sa od plavidiel vyrobených človekom dajú rozlišiť podľa morfológie a druhov materiálov s „jedinečným usporiadaním atómov a rádiologickými signatúrami“.

"Prirodzene, keď obnovujete niečo, čo buď pristálo, alebo havarovalo, niekedy narazíte na mŕtvych pilotov,"  povedal pre spravodajský portál.

Americký Pentagón zverejnil dlho očakávanú správu o UFO
Od marca roku 2021 dostal americký Pentagón 366 nových hlásení o "neidentifikovaných vzdušných fenoménoch", známych aj pod skratkou UAP (unidentified aerial phenomena). V dlho očakávanej správe Úradu riaditeľa národnej spravodajskej služby (DNI),... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Určite nie sme sami

Aj keď Grusch v rokoch 2019 až 2021 pôsobil ako styčný dôstojník pracovnej skupiny UAP pre Národný prieskumný úrad a následne viedol analýzu UAP pre Národnú geopriestorovú spravodajskú agentúru, pre NewsNation priznal, že v skutočnosti nikdy nevidel žiadnu z vesmírnych lodí ani ich mimozemských operátorov.

Uviedol, že  „množstvo súčasných a bývalých vysokých spravodajských dôstojníkov, ktorí za mnou prišli, mnohých z nich som poznal takmer celú svoju kariéru“, sa mi  „zverilo“  v súvislosti s ich zapojením do programu.

„Na základe ústnych svedectiev mi povedali a poskytli mi dokumenty a iné dôkazy, že existoval program, do ktorého pracovná skupina UAP“  – dokonca aj osoby s bezpečnostnými previerkami Prísne tajné (Top Secret) a nad stupňom prísne tajné (Sensitive compartmented information – SCI) ), ako bol on sám –  neboli vpustené.

Určite nie sme sami. Absolútne empiricky údaje ukazujú, že nie sme sami,“  povedal.

Záhada na Kyjevom. Meteorit, ruská raketa, či UFO? (VIDEO)
Spadlo to a zmizlo. Čo vybuchlo včera na oblohe nad Kyjevom? Včera večer (19.4.2023) v Kyjeve a jehookolí ale aj na priľahlých územiach Bieloruska, bolo vidieť na oblohe jasný záblesk. Verzie sa líšia - od meteoritu a spadnutého satelitu až po... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Milan Laca

Dezinformačná kampaň

Grusch pre The Debrief povedal, že podal sťažnosť na oznamovateľa v Kongrese, v ktorej tvrdí, že sa stal obeťou nezákonnej odplaty za to, že sa so zákonodarcami a generálnym inšpektorom výboru pre spravodajské služby podelil o to, čo vedel o programe vyhľadávania havárií UFO.

Podľa jeho slov sa však o tieto informácie nemohl podeliť s verejnosťou z dôvodu národnej bezpečnosti.

Pentagon vo vyhlásení reagujúcom na zverejnenie tvrdil, že jeho vlastný Úrad pre riešenie celoplošných anomálií (AARO) neobjavil  „žiadne overiteľné informácie, ktoré by potvrdzovali tvrdenia, že v minulosti existovali alebo v súčasnosti existujú akékoľvek programy týkajúce sa vlastníctva alebo spätného inžinierstva mimozemských materiálov“ .

Program, ktorý Grusch popísal, však funguje na vyššej úrovni utajenia ako AARO.

Obvinil  „sofistikovanú dezinformačnú kampaň zameranú na obyvateľstvo USA, ktorá je mimoriadne neetická a nemorálna“ , z toho, že vláda Američanom tají prípady návštevníkov z Vesmíru.

Kampaň demokratky Dorotky OHROZENÁ! (VIDEO)
Neohrozenej podporovateľke Zelenského a vojny na Ukrajine Dorote Nvotovej hrozí, že jej úplne prvá politická kampaň v živote vybuchne. Speváčke a novopečenej političke - členke novej strany Demokrati - Dorote Nvotovej urobila škrt cez rozpočet... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme