Palác reagoval na  hanbu prezidentky –  aj HLAS ĽUDU reaguje
13 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Čaputovej neúcta k Zelenskému? Ako inak sa dá vysvetliť trápna výhovorka z Paláca na to, že prezidentka nepozná naše hydroelektrárne. Len ako neúcta k vzácnemu hosťovi.

A možno si to ten zelený mužík aj zaslúžil.  Čo je ona malá školáčka a on učiteľ, aby ju skúšal? To sa tak nerobí, Volodymyr! A keď už pýtať sa, tak potom na Tepláreň. Tú prezidentka pozná aj osobne.

Že si počas prejavu robila poznámky? A čo jej ich poradcovia „nedodali“? Alebo si Zuzka nenapísala domácu úlohu? Ale, ale! To sa na štátnika, na ktorého sa upierajú všetky oči, predsa nepatrí! Domáca úloha sa píše doma, nie na tlačovke. Preto sa volá domáca.

Po trápnej výhovorke prezidentkinho hovorcu sa pýtam:  čo je lepšie,  hľadať výhovorky, alebo radšej s pravdou von? A keď už výhovorka, tak potom taká, aby som neznevažovala vzácneho hosťa tým, že ho nepočúvam,  že nedávam pozor na to, čo hovorí.

Vypočula som si množstvo žiackych výhovoriek, preto do Paláca posielam radu: Ak sa to stane nabudúce, potom povedzte, že pani prezidentka nebola v škole, keď sa to učili.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik