Muž sa v čakárni ambulancie v Rožňave pokúsil zapáliť niekoľko ľudí
13 | 07 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

V čakárni pred jednou z ambulancií v Rožňave polial muž v stredu (12. 7.) niekoľko ľudí pravdepodobne horľavou látkou a osoby sa pokúsil zapáliť. Útočníka sa polícii podarilo zadržať. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

"Muž polial niekoľko tam sediacich osôb na rôznych častiach hlavy a tela doposiaľ neznámou, pravdepodobne horľavou, látkou a snažil sa ich zapáliť. V tomto konaní mu však bolo zabránené," uviedla Ivanová. Ako dodala, doba liečenia osôb doposiaľ nebola špecifikovaná.

Polícia muža po zadržaní eskortovala do cely predbežného zaistenia. V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví spáchaný v štádiu pokusu v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. "Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," skonštatovala krajská policajná hovorkyňa s tým, že doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe.

NECHUTNÉ, čo spravil TENTO muž maloletému chlapcovi: Zdvihol ho nad hlavu a hodil o zem!
Pomôžte polícii pri objasnení nechutného trestného činu, ktorého sa dopustil dospelý muž. V boxerskom ringu na ihrisku spôsobil chlapcovi zlomeninu dvoch kostí na ruke. Polícia o tom informuje na Facebooku. „Počas boxerského zápasu vážne zranil... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik