Matka zo Šale, ktorá bila deti a nadávala im, pozná TREST: Pôjde do väzenia?
13 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Margita ubližovala svojim deťom a videá z domácnosti vysielala na sociálnej sieti. Prokurátorka jej navrhovala 7 rokov. Nakoniec dostala nižší trest.

Hrôzam, ktoré sa odohrávali v byte na šialianskom sídlisku, je koniec. Matka, ktorá bila svoje deti, vulgárne im nadávala a všetko vysielala na sociálnej sieti, ide do väzenia. V stredu 12. júla o tom rozhodol súd v Galante.

Nadávky a vyhrážky smrťou

Vo zverejnenom videu, ktoré po sociálnych sieťach kolovalo minulý rok, je počuť plačúce dieťa. Žena, ktorá sa v tom čase nachádza v zábere, naň kričí. „Mám ťa tu rozkopať hneď teraz,“ adresuje vzlykajúcemu dieťaťu. „A pál do p**e. A skús vyliezť z tej….,“ pokračuje. Mimo záber je počuť, že dieťa neustále plače a bráni sa. Žena sa následne prihovorí aj ďalšej osobe, podľa všetkého druhému z detí. „A ty prataj, lebo ťa ****,“ povie. Žena sa mala deťom vyhrážať dokonca aj zabitím. Zarážajúce je, že videá, ktoré natočila v byte, kde s deťmi žije, zverejnila na sociálnej sieti.

Vinu odmieta

„Margita akúkoľvek vinu, ale odmieta. Tvrdila, že deti miluje a nikdy nedopustila, aby boli hladné či špinavé. Jej verziu potvrdili aj sociálne pracovníčky,“ uvádza TV JOJ.

V rukách štátu

V pojednávacej miestnosti sedel aj jej partner. Odprevádzal ju s týmito slovami: „Hlavne si neublíž.“ Žena je za mrežami už rok, no a o šesť mesiacov môže podľa jej advokáta požiadať o podmienečné prepustenie. O jej synov sa stará štát a s mamou sú v kontakte.

Podľa našich informácií absolvujú špeciálny program pre týrané deti. Po jeho skončení sa ich budú snažiť  umiestniť u blízkych alebo u profesionálnej rodiny.Ak by ich žena chcela získať znova do opatery, musel by o tom rozhodnúť súd.

Margita sa zrejme nepostavila pred sudcu poslednýkrát. Prokurátorka sa totiž voči rozhodnutiu odvolala a tak bude mať konečné slovo až Krajský súd v Trnave.

Dag Daniš o Naďovom hulvátstve a o tom, ako máme veľké NIČ
"Keď Slovensko odovzdalo svoj raketový štít S-300 Ukrajine, minister Jaroslav Naď reagoval na kritikov ako hulvát. Nadával im do hlupákov. Chválil sa...," aj o tomto je komentár jedného z najčítanejších komentátorov Slovenska, Daga Daniša, pre... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik