Kollárovo "decko" č. 13: Dnes má týždeň a už ho rieši veštica
14 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Názory na to, či má parlamentný multiotecko detí trinásť, alebo pätnásť, sa rôznia. V každom prípade, málo to nie je. To (zatiaľ) posledné sa volá Abner a hoci oteckove konexie či majetkové pomery hovoria o tom, že malý sa narodil „so striebornou lyžičkou v puse“, numerologička s týmto tvrdením nebude celkom súhlasiť.

Týždeň po narodení Abnera  numerologička Daniela Paculíková veľmi otvorene hovorí o tom, že Kollárovho syna nečakajú len hviezdne chvíle. A nebudú čakať ani na pár Kollár-Vizváryová, hoci na nejaký čas ich môže spojiť práve Abner. Hoci nedávno Richterová hovorila o stiahnutí sa z virtuálneho priestoru, dlho jej to nevydržalo – sľubuje pokračovanie celkom slušného pekla, ktoré „bitkárovi“ Kollárovi mieni pripraviť.

Uzamkla si sociálnu sieť

Laura Vizváryová bola na sociálnej sieti Instagram mimoriadne aktívna. Fotky z polovice júna ukazovali Lauru vo vysokom štádiu tehotenstva, ako sa teší na bábätko a „vyzýva ho“, aby na seba nenechávalo dlho čakať. Svojich sledovateľov dokonca požiadala o pomoc pri výbere mena. Syn, ktorý sa na svet vypýtal 6. júla bude nosiť hebrejské meno Abner, čo znamená „Otec svetla“.

Ďalšie Kollár - čiatko je na svete. "Decko," ako hovorieva multiotecko Boris Kollár
Najmladší (údajný) potomok multiotecka Borisa Kollára má už takmer týždeň. Jeho mamičkou je 28-ročná Laura Vizváryová a na svet prišiel už vo štvrtok (6.7.), no jeho príchod na svet ostáva „v tieni“ iných káuz jeho otecka z minulosti. Deň pred... Čítať ďalej
11 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Dátum a čas prezradili...

„Abner bude potrebovať veľa lásky a láskavého prístupu od oboch rodičov. Prejaví potrebu silného pocitu domova a kompletnej rodiny, v nej nestrpí nezhody a hádky,“  hovorí numerologička Daniela Paculíková, ktorá varuje Lauru pred tráviacimi ťažkosťami jej syna, ak nebude v jeho strave prezieravá. Veštkyňa však hovorí aj o prejavoch hnevu, či výbuchoch zlosti.

Problémový génius?

„Vyvinie sa u neho zaujímavý pozorovací talent, postrehne všetky detaily, môže vyniknúť vo vede, v umení, v medicíne či v práve. Zo športových aktivít odporúčam kolektívne a nie individuálne športy,“ radí numerologička, podľa ktorej sa chlápä bude veľmi zle vyrovnávať so stresom, kvôli ktorému bude roztržitý. Paculíková upozorňuje, že napriek tomu, že sa bude tváriť empaticky, má silnú dávku egocentrizmu.

„Blízkych ľudí môže zneužívať ako rezonančnú dosku. Ľudia s týmito danosťami sú často falošní hráči,“ dodáva veštkyňa, podľa ktorej títo ľudia bývajú ohrození na živote, ciele obvykle dosiahnu za cenu veľkých obetí, sú dobrými psychológmi, astrológmi, básnikmi, cestovateľmi a dobrodruhmi.

Čo-to o Laure

„Abnerova matka je kreatívna, analytická perfekcionistka kladúca dôraz na materiálne zabezpečenie. Je nápaditá, metodická s organizačnými schopnosťami a ctižiadostivá. Má pevnú vôľu, kladie na seba vysoké nároky, miluje spoločnosť a komunikáciu, je veľkorysá a neznáša klamstvo,“prezradila Paculíková o Vizváryovej. Ako jej negatíva vníma zlomyseľnosť a účelové klamstvo, je manipulatívna. Vyvažuje to však organizačným talentom, vytrvalosťou a húževnatosťou pri zabezpečovaní hmotných statkov.

Simona Krainová: Originalita za každú cenu (FOTO)
Rovesníčka Dariny Rolincovej, s ktorou bývali veľmi dobré kamarátky, dokonca ich byty v Prahe susedili Simona Krainová má dvoch synov Bruna a Maxa s Karlom Vágnerom mladším. Česká topmodelka Krainová vždy vedela, ako provokovať, no tentokrát to... Čítať ďalej
13 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Vzťah Kollár-Vizváryová nebude mať budúcnosť

„Laura je víťazná povaha, stratég a špekulant. A práve tieto dispozície môžu vo vzťahu s Kollárom naraziť ako kosa na kameň. Boris si nedá diktovať od nikoho a nebude sa nikomu prispôsobovať, to robí len v politike pre výhody,“ predpovedá Paculíková a pripomína, že obaja sú narodení pomerne v krátkom rozostupe, čo tiež nepraje harmonickému vzťahu, hoci spoločné dieťa by mohlo ich povahové rysy zjemniť.

Senzácia však vyprchá

„Momentálne je ich vzťah a narodenie dieťaťa istou senzáciou, ktorá vyprchá rovnako ako aj vlažné city, ktorých Kollár nie je schopný, hoci bytostne túži po jedinej partnerke a rodine. Tento vzťah z hľadiska budúcnosti nemá extra perspektívu, nech by sa momentálne dialo čokoľvek,“upozorňuje numerologička, podľa ktorej mal Kollár zmenu spôsobu života riešiť po autohavárii, ktorú mal vnímať ako upozornenie na nevyhnutnosť určitej zmeny.

Richterová sa nestiahla

Expartnerka Borisa Kollára Barbora Richterová uviedla, že polícia vyhodnotila jej situáciu ako „veľmi rizikovú“. „Z toho dôvodu mi odporučili, aby som sa na nevyhnutnú dobu odhlásila zo sociálnych sietí,“ napísala Richterová s tým, že to rešpektuje a podotkla, že dúfa, že sa jej a deťom nič nestane. Toto mlčanie jej však nevydržalo dlho - okomentovala Borisovho najnovšieho potomka.

„Nahovoril si ma na druhé dieťa a potom si ma podlo oklamal a začal si robiť ďalšie deti. Najznámejší výsledok tvojho snaženia je dieťa Laury Vizváryovej," napísala Richterová.

„Gratulujem Boriskovi k 15-temu potomkovi a srdečne pozdravujem na Mallorku kde práve oslavuje s dalšou mamičkou. Mám pre teba Borisko a hlavne pre novopečenú mamičku aby si užila šestonedelie jeden krásny darček. No budete oči otvárať o pár dní. Inak taká pikoška meno ktoré mu dali - údajne Abner - Abnerko, sa snažil natlačiť mne čo som samozrejme odmietla,"   ostáva Richterová verná svojej tradičnej zlomyseľnosti.

Boris Kollár: Budú dôkazy na to, že Richterová klame
Po vyjadreni Richterovej a po zasadnutí Výboru NR SR pre kontrolu SIS vydal Boris Kollár (Sme rodina) tlačové vyhlásenie, v ktorom uviedol, že verí, že sa bude dať dokázať, že Richterová o zneužití áut SIS klame. Na sociálnych sieťach už nie... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik