Čimo o Zelenskom: Na Slovensku by ho volali Harmasan
14 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Dlho som sa pozeral na túto fotku, zväčšoval som si ju a pozeral sa na tie ksichty … paraziti sa zabávajú a zarábajú, kým niekde umierajú ľudia, píše na svojej stránke Miroslav Čimo, kandidát hnutia Republika do nadchádzajúcich predčasných parlamentných volieb.

Článok Miroslava Čima vám prinášame bez redakčných úprav tak, ako ho uverejnil autor.

Táto fotografia dokazuje všetko čo sme hovorili a vedeli, vytiahli herca z kúta, dali mu pocit, že je najdôležitejší človek na svete, zamávali mu dolárikmi, prisahali podporu a lojalitu navždy, všetky zbrane sveta, slávne víťazstvo a historickú nesmrteľnosť! 

Miroslav Čimo / Republika

Na Slovensku by sme ho volali harmasan!

Von der Leyenová ubezpečuje Zelenského: Do Únie aj do NATO vás dostaneme
Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová v stredu vyzvala Ukrajinu na ďalšie reformy. EÚ podľa jej slov môže poskytnúť pomoc v boji proti korupcii a pri posilnení inštitúcií. TASR o tom informuje na základe správy agentúry... Čítať ďalej
12 | 07 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Včera odmietli prijať Ukrajinu do NATO, ale sľúbili podporu 500 miliónov ročne, čo sú drobné, Volodymir sa tak nahneval, že zrušil večerný prejav! Pochopil, že skočil ako malý kaprík na návnadu a teraz visí na háčiku, zneužitý, použitý, Ukrajina na kolenách, mestá v troskách a Európsky paraziti zarábajú.

Milý Volodymir, asi nečítaš moje statusy, ale mám pre teba dobrú radu, ako zachrániť to, čo zostalo z Ukrajiny, otoč sa chrbtom k západu, tak ako sa oni otočili tebe a tvárou k Rusku, skloň hlavu, priznaj si, že si sa nechal zneužiť a pripoj Ukrajinu k Rusku, ver, že Ukrajinci sa potešia, potešia sa vojaci, obyvatelia, aj susedné krajiny, vojna sa skončí a Ukrajina sa začne nanovo budovať, Rusko Ukrajinu nebude zneužívať ako západ a Amerika, ale naopak, bude produktívna krajina, kde sa ľudia budú mať dobre a tých náckov, ktorí nenávidia Rusko a sú opití peniazmi zo západu? Rusi sa postarajú! Urob správnu vec, pre Ukrajinu, pre mier, pre život, pre budúcnosť, správnu vec!

Čaputová o samite Severoatlantickej aliancie vo Vilniuse
Samit Severoatlantickej aliancie vo Vilniuse bol pre prezidentku Zuzanu Čaputovú predovšetkým o ochrane slovenských záujmov na východnom krídle tejto organizácie. Vrcholná schôdzka podľa nej priniesla pre Slovensko "takú úroveň ochrany, akú sme... Čítať ďalej
12 | 07 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik