Útok proti hotovosti a slobode pokračuje! V hotovosti už na Slovensku všetko nezaplatíte
12 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Od júla sa obmedzujú platby v hotovosti. Do akej sumy môžete takto platiť a kedy už nie? Novelou zákona sa mení a zjednocuje výška sumy, do ktorej je možné uskutočniť platby v hotovosti, a to na 15-tisíc eur pre fyzické aj právnické osoby.

Novelou zákona o obmedzení platieb v hotovosti sa mení a zjednocuje výška sumy, do ktorej je možné uskutočniť platby v hotovosti, a to na 15-tisíc eur pre fyzické aj právnické osoby. „Právna úprava pred novelou predmetného zákona umožňovala platby v hotovosti do 5-tisíc eur pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov a do 15-tisíc eur pre nepodnikateľov, “ upozorňuje advokátska kancelária Vojčík & Partners. Limit na platby v hotovosti sa vzťahuje aj na dobrovoľné dražby.

Odpovedá Roman Fusek, riaditeľ odboru ochrany finančných spotrebiteľov NBS. 

Zdroj: TV Pravda

Zelenskému za účasti slovenského "prezidenta" povedali - sadni!
Po samite NATO v Litovskom Vilniuse je mnoho nasr.., no, nasrdených. Počnúc zeleným mužikom z Kyjeva cez podráždený Kremeľ až po paradoxne tých najmenej zúčastnených - občanov Slovenska, riadeného protislovenskou mocou. Spokojné je NATO a USA,... Čítať ďalej
12 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme