Simona Krainová: Originalita za každú cenu (FOTO)
13 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Rovesníčka Dariny Rolincovej, s ktorou bývali veľmi dobré kamarátky, dokonca ich byty v Prahe susedili Simona Krainová má dvoch synov Bruna a Maxa s Karlom Vágnerom mladším. Česká topmodelka Krainová vždy vedela, ako provokovať, no tentokrát to „prepískla“ – na sociálnu sieť zavesila veľmi nevkusnú fotku svojho len 11-ročného syna Maxa.

Chlapec (doslova dieťa) na nej v ženskom oblečení a lodičkách strúha vulgárne gestá, za čo si vyslúžil hlavne kritiku zväčša žien, ktoré Krainovú sledujú. Ako však môže matka svoje maloleté dieťa „ponúknuť“ tým, ktorí majú odporné chúťky...?

Facebook / Simona Krainová | Syn herečky a topmodelky v naozaj ukážkovej póze pre 11-ročné dieťa

Normálne je nudné

Zhruba tak sa dá preložiť titulok, ktorý hrdá mamička napísala k fotke svojho syna. 11-ročný chlapec pózuje v modrom kostýmčeku, na dámskych „štekliach“, ukazujúc vulgárne gesto.

Aj my ako deti sme to robili

Tiež sme „prevláčali“ mamine lodičky a všelijako sa štylizovali. Ruku na srdce – koho z vás by mama v takejto póze dala na sociálnu sieť? Krainová si však za svojim rozhodnutím zverejniť takúto fotku rozhodne stoji. Svedčí to jeden z jej komentárov a my v redakcii asi ani veľmi nechceme vedieť, kam dámu poslala.

Screenshot z Krainovej FB stránky

Jedno z vláken diskusie sa uberá tým smerom, že z chlapca možno vyrastie člen LGBT+ komunity, (nechceme byť vulgárni, ide o maloletého chlapca). Niekoľko mamičiek svorne konštatuje, že keby svojmu synovi v Maxovom veku ponúkli obuť si lodičky, tak ich pošle niekam.

„Načo? Nemá rád fotbal, nemusí piť pivo, kopať do lopty, aby bol úžasný chlap. Alebo? Má iné záujmy a priority,“ odpovedá Krainová diskutérke, ktorá jej „radí“ kúpiť mu kopačky.

Mazurek si zgustol: MISS HOLANDSKA 2023 JE CHLAP...
Biologicky mužský transgender model bol korunovaný ako „Miss Holandska“ a bude súťažiť o titul Miss Universe koncom tohto roka v Salvádore, informuje portál Breitbart. Milan Mazurek z Republiky Holanďanom gratuluje. Predvídateľné a... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ach, tá výchova...

Niekoľko komentárov sa týka toho, že deti sa zväčša správajú tak, ako to vidia doma. Nemusí to samozrejme byť pravidlo, ale jedna z diskutérok pripomína Tolstého citát: „Človek sa podobá zlomku: čitateľ hovorí, aký v skutočnosti je a menovateľ naznačuje, čo si o sebe myslí. Čím väčší je menovateľ, tým nižšiu hodnotu má celý zlomok. Tá neskromnosť v gestách sa prenáša aj na deti. Kto vie čítať medzi riadkami tak vidí. Pani Simona určite nepochopí ani ten citát, pretože učiť sa zlomky v škole je pod jej úroveň,“ dodáva už dosť sarkasticky diskutérka.

Tá teda má odvahu!

Pedofili využívajú rôzne internetové služby na ukladanie a zdieľanie nelegálneho obsahu. Instagram a Facebook nie sú podľa Denníka N len pasívnym úložiskom.

„Jeho odporúčacie algoritmy pedofilov spájali podobne, ako spájajú rôznych ľudí so spoločnými záujmami. V tomto prípade to však nie je neškodný networking,“ dopĺňa Denník N a tu je na mieste otázka, či sa herečka a modelka neobáva o zneužitie fotky jedného zo svojich pokladov.

Poľnohospodári sa boja o život: Riešte situáciu s medveďmi, inak chystáme PROTESTY!
Poľnohospodári vyzvali Ministerstvo životného prostredia (MŽP) SR a Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR, aby začali riešiť situáciu s medveďmi hnedými. Poľnohospodári tvrdia, že ak rezorty neprijmú razantné opatrenia, sú... Čítať ďalej
12 | 07 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok