Hlas ľudu: Najkrajšia a najúžasnejšia prezidentka, a Slovensko nepozná
12 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Lucia, aj toto povedz v Bruseli o našej prezidentke. A keď pôjdeš do Elyzejského paláca, povedz aj Macronovi. Veď aj vďaka tebe všetci vedia, že máme najkrajšiu a najúžasnejšiu prezidentku. Povedz im aj to, aká je nevzdelaná. Po svete lieta   a vlastnú krajinu a Gabčíkovo nepozná. Nie je všetko zlato, čo sa blyští.

Ale poďme po poriadku. Pri nedávnej návšteve Zelenského sa poriadne strápnila, keď mu na otázku, ako sa volá naša hydroelektráreň, povedala Vojany. Neviem, čo sa jej to na jazyk priplietlo. Možno pri pohľade na Volodymyra myslela na vojnu na Ukrajine. Ale  isté je, že povedala hlúposť. Lenže v Paláci nemôžu zniesť, žeby pani prezidentka niečo nevedela. Taká hanba, to božechráň!  Preto dumali a dumali, až vydumali výhovorku. Trvalo im to síce tri dni, kým na to prišli, lenže spapkajú im to len tí, čo seno žerú.

Tak je to s našou prezidentkou, milá Lucia! Pravdu sa z novín nedozvieš. Naše  médiá sa ani len slovom nezmienili, akú hlúposť vypotila. Lebo to sa o prezidentke nehovorí, o prezidentke musíš len pekne.   Ešteže tu máme alternatívu a teba, Lucia! Nezabudni, povedz to bruselským kamošom a Macronovi.

Hlas ľudu: Píše sa rok 2023 a ja som sa vrátila k textu spred piatich rokov
Poďte s nami, všetci mladí, pracovať a budovať... Túto rezkú pochodovú pesničku mladí ľudia nepoznajú. Stačí však povedať názov a vidím posmešné tváre. Počujem posmešné hlasy, že o čom to, preboha, točím. Len pripomeniem, že tento článok som... Čítať ďalej
11 | 07 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik