Medvedev varuje aj Slovákov
11 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Ukrajinské jednotky pokúsili zaútočiť na jadrovú elektráreň Desnogorsk v Smolenskej oblasti. Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruska a ex-prezident Ruskej federácie Dmitrij Medvedev Západ varoval pred ruskou odvetou za útok na jadrové elektrárne Ruska. O čo ide?

Názor zverejnený na blog.pravda.sk prinášame v plnom znení

Dnes popoludní sa banderovci pomocou britských okrídlených rakiet Storm Shadow pokúsili zaútočiť na vojenské letisko v ruskom tyle /v Kaluge/. Čo je extrémne nebezpečné, je ale útok na ruskú jadrovú elektráreň pri Smolensku /v Desnogorsku/, hlboko na medzinárodne uznanom teritóriu RF. Ruská protivzdušná obrana z Ukrajiny vystrelené rakety NATO všetky zničila ešte v Brjanskej oblasti- bez toho, aby zasiahli cieľ.

Ukrajina zaútočila na ruskú jadrovú elektráreň!
Ukrajinské jednotky sa pokúsili zaútočiť na jadrovú elektráreň Desnogorsk v Smolenskej oblasti. Ukrajinskí vojaci sa pokúsili zaútočiť na Desnogorskú jadrovú elektráreň v ruskej Smolenskej oblasti, informuje kanál Mash Telegram. Ďalší... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Milan Laca

Medvedev oznámil, že príslušné orgány RF začali prísne vyšetrovanie tohto incidentu. Ak vyšetrovanie potvrdí, že zbrane Západu boli naozaj použité na zničenie či poškodenie ruských jadrových zariadení, bude Rusko oprávnené k odvetným úderom. Cieľom odvetných úderov budú tri ukrajinské jadrové zariadenia: v južnej časti krajiny, v Rovne a v Chmelnickom. No nielen to, – Medvedev varoval. že odvetný útok ruských vzdušných a raketových síl bude smerovať aj na jadrové elektrárne vo východných členských krajinách NATO. Na krajiny, odkiaľ na Ukrajinu prúdia zbrane ohrozujúce Rusko. Odveta bude teda smerovať aj na jadrové zariadenia na Slovensku.

Z takýchto prehlásení D.Medvedeva mrazí. – Nie je najvyšší čas, aby vláda SR a prezidentka SR intervenovali u šéfa kyjevského režimu Zelenského ? Nie je najvyšší čas zastaviť jeho hazardovanie s budúcnosťou Európanov ? Zelenskyj dnes vyjadril názor, že neverí v použitie jadrových zbraní zo strany RF.-Nuž to je ale hazardér ! Strašné, že osudy Európanov a teda osudy Slovákov sú v rukách takýchto jedincov.

Je strašné, že šéfa banderovcov lídri NATO nechcú zastaviť. Naopak, sú na schôdzke vo Vilne pripravení podporiť jeho riskantné kroky. Je strašné, kto momentálne rozhoduje o našich životoch.

Politológ o medzinárodnej blamáži Čaputovej: JE TO ESENCIA ĽUDSKEJ HLÚPOSTI (VIDEO)
Eduard Chmelár ostal pri tlačovej besede zaskočený po prvýkrát. Zuzanu Čaputovú totiž videl v situácii, v akej vídaval mnohých študentov. Druhýkrát ostal prekvapený z toho ticha, ktoré po tomto faux-pas v médiách ostalo. Chmelár teda konštatuje, že... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme