Generál Viktorín sa pýta poslanca Jaroslava Naďa
11 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jednoduchú otázku v príspevku na sociálnej sieti kladie generál Jozef Viktorín, člen hnutia Republika. Zdôrazňuje zároveň, že dôveryhodnosť Ozbrojených síl SR sa prepadla na hranicu približne 45%. Otázku kladie poslancovi Jaroslavovi Naďovi, bývalému ministrovi obrany, ktorý odišiel z hnutia OĽaNO a aktuálne je členom strany Demokrati.

"Dôveryhodnosť Ozbrojených síl SR sa prepadla na hranicu približne 45%," píše generál Viktorín.

"Len pripomeniem jeden zásadný fakt: v marci 2020, keď Naď zasadal na ministerskú stoličku na MO SR dôveryhodnosť Ozbrojených síl SR sa pohybovala na hranici cca 72%," dodáva.

"Kto teda môže za tento rapídny pokles?" Pýta sa opäť Viktorín.

"Podľa mňa je to práve exminister Naď, ktorý to samozrejme poprie. Ale čísla skrátka nepustia," myslí si generál vo výslužbe.

"Otázka je jednoduchá: Kto a prečo mal na tomto taký eminentný záujem? To sa pýtam Vás poslanec Naď." uzatvára svoj krátky príspevok Viktorín, člen hnutia Republika.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik