Ďalšie Kollár - čiatko je na svete. "Decko," ako hovorieva multiotecko Boris Kollár
11 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Najmladší (údajný) potomok multiotecka Borisa Kollára má už takmer týždeň. Jeho mamičkou je 28-ročná Laura Vizváryová a na svet prišiel už vo štvrtok (6.7.), no jeho príchod na svet ostáva „v tieni“ iných káuz jeho otecka z minulosti.

Deň pred príchodom svojho syna na svet Boris Kollár čelil odvolávaniu v NR SR, deň po jeho príchode sa stretol s ukrajinským prezidentom a v sobotu dokonca zrušil svoju účasť na Podpolianskych slávnostiach. Či to súvisí s príchodom jeho potomka na svet nevedno, každopádne vieme, ako sa dieťa volá.

Odvolávaný

Kým Laura sa nevedela dočkať svojho a Kollárovho syna, jeho otecko bol v parlamente odvolávaný kvôli násiliu na inej mamičke. 5. júla však Kollára poslanci neodvolali vďaka pár chýbajúcim hlasom. Pár dní na to sa vypýtal na svet jeho najmladší potomok.

Kollár návštevu Detvy ZRUŠIL, Uhrík to na folklórnom festivale ROZTOČIL (VIDEO)
Tento víkend sa uskutočňuje 56. ročník Folklórnych slávnosti pod Poľanou na Detve. Kým z odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR informovali, že predseda NR SR Boris Kollár sa dnes na programe FS nezúčastní, ako pôvodne... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Zrušil návštevu Detvy

V piatok – 7. júla si Boris Kollár podával ruku s Volodymyrom Zelenským, no už v sobotu zrušil svoju účasť na Podpolianskych slávnostiach v Detve, kde sa pôvodne mal aj on zúčastniť. Nevedno však, či si zmenu jeho programu „vypýtal“ príchod údajného potomka.

Uzamkla si sociálnu sieť

Laura Vizváryová bola na sociálnej sieti Instagram mimoriadne aktívna. Fotky z polovice júna ukazovali Lauru vo vysokom štádiu tehotenstva, ako sa teší na bábätko a „vyzýva ho“, aby na seba nenechávalo dlho čakať. Svojich sledovateľov dokonca požiadala o pomoc pri výbere mena.

Kollárove mamičky: Jedna hľadá meno pre princa, ďalšia stále soptí (GALÉRIA)
Hviezdička realityšou a podnikateľka Laura Vizváryová prežíva záverečné dni tehotenstva a okrem fotenia si ich kráti hľadaním mena pre ďalšie dieťa – syna Borisa Kollára. Ten sa síce k otcovstvu nevyjadruje, no zdroje už dávno hovoria práve o... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Netradičné meno

Podľa informácií Plusky, Laura potomka Borisa Kollára porodila vo štvrtok 6. júla. Svojho syna pomenovala Abner, čo v Hebrejčine údajne znamená „Otec svetla“.

Vizváryová je dvojnásobnou mamičkou, Kollár má týchh detí údajne až 15 – oficiálne sa hovorí o trinástich, no dve deti má údajne s kolotočiarkou Ľudmilou Kudriovou.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik