Vieme, koľko policajtov chránilo Zelenského na Slovensku!
10 | 07 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Na zabezpečenie ochrany Volodymyra Zelenského nasadili až 445 policajtov!

Na zabezpečenie ochrany ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského počas jeho pracovnej návštevy Slovenskej republiky bolo v rámci bezpečnostnej akcie nasadených celkovo 445 policajtov, štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru, traja zamestnanci Leteckého útvaru Ministerstva vnútra (MV) SR a 18 policajtov Mestskej polície hlavného mesta Bratislava. TASR o tom informovala riaditeľka tlačového odboru MV Zuzana Eliášová.

Na Slovensko pricestoval v piatok (7. 7.) popoludní ukrajinský prezident. Išlo o jeho druhú návštevu SR, ale prvú od začiatku rozsiahlej ruskej vojenskej agresie na Ukrajine.

Zelenského "vytočili"
Zelenskyj zúril po rozhodnutí Spojených štátov a Nemecka Bild: Zelenskyj sa hnevá na to, že Nemecko a USA blokujú žiadosť o členstvo v NATO. Rozhnevali ho... Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa veľmi rozhneval po tom, čo Spojené štáty... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik