Šutaj Eštok o Mikulcových ŠPZ: Najprv veľkolepé ovácie, potom MEGA PR*SER
10 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

MIKULCOVE ŠPZ SÚ PRÍKLADOM JEHO NESCHOPNOSTI! Do času, kým bol Roman Mikulec ministrom vnútra som každý týždeň prišiel s odhalením jeho miliónových kšeftov alebo iných prúserov. Tie, žial, vychádzajú na povrch aj v čase, kedy je už Mikulec iba poslancom. Skonštatoval to na margo najodvolávanejšieho ministra v histórii Slovenska hlasák Matúš Šutaj Eštok.

To nie my, to všetci ostatní!

Podľa opozičného politika jedným z takýchto problémov sú nové ŠPZ, ktoré Slovenským šoférom znepríjemňujú život. Denno denne sa totiž stretávajú so situáciami, kedy s načítaním značiek majú problém napríklad senzory parkovacích domov nielen doma, ale aj v zahraničí.

"A namiesto toho, aby rezort vnútra prišiel s riešením Mikulcovho problému, odkázal, že na rade sú všetci, ktorých systémy nové ŠPZ nedokážu identifikovať," krúti hlavou poslanec.

Už sme si zvykli?

Upozorňuje aj na obdobný problém, ktorý nastal pri chybných cestovných pasoch vydaných medzi 11.11.2022 a 30.1.2023, kedy pasy obsahovali odchýlku v zápise údajov v čipe.

"Ľudia ostali trčať na letiskách a zmeškali svoje lety," pripomína nepríjemnú situáciu, ktorú mal tiež na svedomí Mikulcov rezort.

Zdroj foto: FB/MŠE | Matúš Šutaj Eštok

Typický príbeh OĽaNO

Nové ŠPZ sú podľa Eštoka typickým príbehom OĽaNO. "Najprv veľkolepé ovácie, potom mega prúser, za ktorý môže ktokoľvek iný len nie Matovičov človek, a nakoniec si to zlíznu šoféri. Tí si ŠPZ zrejme budú musieť vymeniť rovnako, ako si ľudia museli meniť aj chybné cestovné pasy. Čiže prídu nielen o peniaze, nervy, ale aj o čas strávený v nekonečných radoch," uzavrel Eštok. 

Generál Viktorín VYŠKOLIL Sulíka: Slovensko nie je KAVIAREŇ v Starom meste v Bratislave!
Už nie Ukrajina pán Sulik, ale Slovensko a jeho občania! Generál Jozef Viktorín (Republika) reaguje na nedeľnú diskusiu spravodajskej televízie TA3, ktorej modetátor Richard Dírer hostil Richarda Sulíka a Milana Uhríka. "V kontexte diskusie o tom,... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik