Hlas ľudu: Kto má lepší? Sulík alebo Fico?
10 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Kto má lepší? Sulík alebo Fico? Podľa rečí Sulík. Ten ho má dokonca najlepší. Hovorí o ňom ako o svätej relikvii. Fico sa veľmi s programom nechváli, on je skôr na robotu ako na reči. Skonštatoval to Hlasľudu Hlavného denníka - Mária Škultétyová.

Napriek tomu čítam, že Sulík má strach z Ficovho víťazstva

Ale také čosi! Žeby novinári písali bludy? Alebo som zle pochopila? Naozaj čítam, že Riško má strach z Fica. Rišo, ver mi, že nikdy nie si sám! Aj druhí sa boja, že ten zloduch to vyhrá. A to je príčina celej vašej nenávisti. Klamstvom ste ho odstavili od válova, aj teraz o ňom šírite klamstvá. Ale nebojte sa, on sa vráti. Ba vlastne, bojte sa - akože sa aj bojíte. Môj sused hovorí, že lepšie je báť sa, ako nebáť sa. Ja mu verím, je to múdry a skúsený človek, aj vo svete bol. A má aj múdreho papagája.

Rišo sa teda bojí, pokadil sa náš hrdina

A to si chcel s Ficom merať programy. Vraj, kto má lepší. Jasné, že Rišov je najlepší. To nehovorí len on, ale aj všetci odborníci. Ale súboj Dávida s Goliášom sa nekonal. Niežeby sa Fico bál.  Fico do toho nešiel, lebo má rozum. V hlave toho má viac ako Richard na papieri. Aj keď pravda je, že papier veľa znesie. Ale keď zhorí, je po papieri aj po programe.

Tvoja programová biblia môže mať aj nejaké to kilečko

A môže mať aj dve kilečká, Richard! Dokonca môže byť aj pozlátená a v koži viazaná. Ale aby si program splnil, na to nestačia len veľkohubé vyhlásenia a chvála o najlepšom programe. Potrebuješ chuť do roboty, múdre hlavy a pracovité ruky. A dostať sa k válovu. Alebo aspoň do parlamentu , čo tebe, zdá sa, nehrozí. Čo máš v hlave, milý Rišo, to ti tam ostane. A tá tvoja duní ako sud od piva, čo ste v Dubaji vyslopali.

Tak si to deda zopakujme

Sulík sa bojí, že Fico vyhrá voľby. A ďakuje za to médiám. Lebo dookola riešia samé nepodstatné veci. Uznávam, možno v niečom má Richard pravdu. Mali sa viac venovať podstatným veciam. Napríklad Rišovmu chľastaniu s kamošmi v Dubaji. Alebo ranču v Austrálii. A celkom zamlčali, aký obchod uzavrel s prezidentkou, keď na jeho pokyn súhlasila so septembrovým termínom volieb. Možno médiá mali viac hovoriť o jeho dcérenke, odborníčke na energetické právo. Ešte je dosť možné, že je nabrúsený aj preto, lebo málo píšu o jeho podarenom synčekovi a jeho zvrátených chúťkach.

Len píšte, novinári, píšte, odušu píšte

Zviditeľňujte Sulíka so všetkým, čo k nemu patrí. Nech ľudia vidia, čo je tá saskárska sloboda. Píšte, že je to zákerný človek a podrazák, ako hovoria jeho niekdajší kamaráti z koalície. A potom, keď Igor naňho vybalí, čo o ňom len on vie, dajte vedieť. Ten sa mu to chystá pred voľbami pekne nandať. A to je dobre, aspoň voliči vidia, aká falošná čvarga nám tu vládla. Aj to napíšte. Píšte a informujte o všetkých Rišových svinstvách, píšte pravdivo a bez okolkov. Len aby mu z vás opäť nerupli nervy!

A ešte niečo treba, milý Richard, aby ťa ľudia chceli. Hovorí sa tomu čaro osobnosti.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

 

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme