AKTUÁLNE SMRTEĽNÁ NEHODA! Z festivalu sa už nevrátili (FOTO)
10 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Za Kriváňom smerom na Mýtnu pred križovatkou na Podkriváň sa v nedeľu večer čelne zrazili dve autá, zasahoval aj vrtuľník. Pri nehode zahynuli dve ženy.

Podľa informácií portálu noviny.sk v čiernej Fabii sedeli piati ľudia, ktorí sa vracali domov údajne z folklórnych slávností v Detve. Zo zatiaľ neznámych príčin vodič Passatu prešiel do protismeru, kde narazil do prichádzajúcej Fabie. Tú po zrážke odhodilo mimo cesty. Medzi prvými bol na mieste profesionálny hasič zo Žiaru nad Hronom. S rodinou sa vracal z dovolenky, snažil sa pomôcť zraneným.

“Pri nehode zomrela spolujazdkyňa v jednom aute, ďalšiu spolujazdkyňu odviezol vrtuľník do nemocnice v Banskej Bystrici. Obaja vodiči sú ťažko zranení,” povedala pre zoznam.sk hovorkyňa banskobystrickej polície Petra Kováčiková.

Bilancia nehody je ale mimoriadne tragická, ťažkým zraneniam podľahli dve staršie ženy z Fabie. Okolnosti nehody vyšetruje polícia, na mieste bol aj znalec z odboru dopravy.

Podľa informácií TV JOJ z miesta nehody mal vodič Passatu za volantom pravdepodobne zaspať.

Kéry sa pustil do Čaputovej pred samitom NATO: Nenechajme sa už VYDIERAŤ Zelenským!
Svet by sa už nemal nechať vydierať ani Zelenským, ani vojenskými jastrabmi NATO. Maximálne tak ľuďmi, ktorých životy táto vojna gniavi už od roku 2014. Ľudia z východu Ukrajiny, ktorí sa nevedia dovolať pomoci ani na Ukrajine, ani v Rusku a... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme