Mazurek si zgustol: MISS HOLANDSKA 2023 JE CHLAP...
10 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Biologicky mužský transgender model bol korunovaný ako „Miss Holandska“ a bude súťažiť o titul Miss Universe koncom tohto roka v Salvádore, informuje portál Breitbart. Milan Mazurek z Republiky Holanďanom gratuluje.

Predvídateľné a neoriginálne

Rikkie Kolle, 22-ročná modelka, bola vybraná ako Miss Holandska 2023. Je to prvý biologický muž, ktorý vyhral historicky ženskú súťaž. Pri oznámení svojho rozhodnutia porota počas finále podľa holandskej verejnoprávnej televízie NOS povedala: „Má skalopevný príbeh s jasným poslaním... Porota je presvedčená, že organizácia (Miss Holandsko, pozn. red.) bude rada pracovať s touto mladou ženou."

Kolle povedal: „Som príliš šťastný, že sa môžem zaviazať všetkým malým Rikkies, ktorí sa musia vyrovnať s odmietnutím zo strany svojej rodiny, s ich prechodom na osobu, ktorou chcú byť. Pomôžte urobiť ich sebaobraz a prijatie silnejšími, nedotknuteľnými.

„Dúfam, že vďaka svojmu odhodlaniu a sile prinesiem zmenu do spoločnosti. V konečnom dôsledku ide o to, aby ste sa mohli bez problémov stať tým, kým ste, a že sa to môže stať, keď VY chcete.“

Žiadna začiatočníčka/začiatočník (vyberte si)

Molucko-holandská modelka predtým súťažila v holandskom  televíznom programe Next Top Model reality v roku 2018 a dostala sa do posledného kola súťažiacich. Kolle bola po Loize Lamersovej, ktorá súťaž vyhrala v roku 2015, druhou transgender modelkou, ktorá sa zúčastnila prehliadky.

Kolle bude môcť byť držiteľom titulu Miss Holandska po dobu jedného roka a bude oprávnená súťažiť na súťaži Miss Universe v Salvádore koncom tohto roka. Modelka sa po Španielke Angele Ponceovej v roku 2018 stane druhou transgender súťažiacou, ktorá sa zúčastní medzinárodnej súťaže.

Kritika na sieti

Rozhodnutie zvoliť biologického muža za Miss Holandska vyvolalo kritiku na sociálnych sieťach. Holandská politická komentátorka Eva Vlaardinerbroek na Twitteri napísala: „Muž práve vyhral 'Miss Netherlands' 2023. „Vzhľadom na to, že žijeme v post-pravdivom svete, nič iné som ani nečakala. V tejto chvíli je to všetko také predvídateľné a neoriginálne.“

FOTO TASR - Martin Baumann | Na snímke ex poslanec parlamentu SR Milan Mazurek

Stratil som všetky slová

"V Holandsku si v týchto dňoch vybrali novú Miss, akurát že biologického chlapa. Rikkie Valerie Kollé ich tak bude zastupovať na svetovej súťaži. Stratil som všetky slová, tak mi už len ostáva Holanďanom zagratulovať," skonštatoval na sociálnej sieti Milan Mazurek.

Amerika sa ZBLÁZNILA! Chce ROZDOJIŤ CAPA! Muži dojčia, štátne inštitúcie radia ako na to
Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) prišlo s manuálom pre „bezprsné dojčenie“ detí transsexuálnych alebo nebinárnych osôb. Podľa mnohých lekárov však zabudli spomenúť riziká, ktoré to môže mať voči dieťaťu. CDC bola následne obvinená zo... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik