Pellegrini : Já na bráchu, brácha na mě
10 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Ako Peter Pellegrini robí reklamu bratrancovi Lukášovi Pellegrinimu si všimol Hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová.

Už si zvykáme na to, že v jednej a tej istej politickej strane máme príbuzných, dokonca aj s rovnakými menami.  Rodinné vzťahy sa ukazujú aj na posledných kandidátnych listinách. Na  niektorých  sú synovci, bratranci, švagrovci, sesternice, bratia, otec a syn, mama a syn.  Skrátka a dobre, aj tu platí, že panské huncútstvo a  účasť v parlamente je dobrý džob. A že z politiky sa stávajú rodinné podniky.

A zvykáme si aj na to, že niektorí predsedovia strán robia peknú reklamu svojim príbuzným. Už len tým, že ich dali na matovičovské „lukratívne“ 150. miesto.  Pritom využijú každú možnú príležitosť, ako ich zviditeľniť. Tak, ako to urobil predseda Hlasu.

Hádam zo štyri razy som počula, ako Pellegrini Peter robil reklamu svojmu bratrancovi  Pellegrinimu  Lukášovi. Hovoril o ňom samé pekné veci. Vieme, že je futbalista, hasič a regionálny poslanec. Ak sa nemýlim, v Banskej Štiavnici bol druhý s najväčším počtom krúžkov. Bratranec bratrancovi urobil  celkom peknú reklamu.  

Bije to do očí, ale  čo tam po tom. Musíme si pomáhať. Aby sme vedeli, koho máme krúžkovať. Dozvedeli sme sa dokonca aj odpoveď na otázku jedného „investigatívneho“  novinára, či aj bratranec má jamky. Ak to okrem toho zvedavca zaujíma aj vás, tak myslím že má –  taká bola odpoveď.

Reklama je dobrá vec. Aj ja  týmto článkom robím reklamu,  aj keď to nebol cieľ. Reklama predáva. Lebo tak sa to patrí. Já na bráchu, brácha na mě. Ale tu by to malo končiť. V politickom živote by takáto hra mohla viesť k podozreniam. A to by nebolo dobre.

Ja len že, ako k tomu prídu tí, čo im predseda nerobí reklamu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Dírer by Kaliňákovi aj krčnú tepnu prehryzol
Dírer by Kaliňákovi aj krčnú tepnu prehryzol, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová. Takýmto komentárom reagoval jeden divák na nedeľnú politickú reláciu na TA3. Ale ani ostatní si servítku pred ústa nedávali. Napokon, presvedčte sa... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme