FOTO! Polícia hľadá muža na fotke
09 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Poznáte muža na fotke? Ak áno, napíšte nám," vyzýva Polícia Slovenskej republike na sociálnej sieti.

Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku v súbehu s trestným činom krádeže.

Podľa doposiaľ zistených informácií sa mal neznámy páchateľ počas konania skutku nachádzať aj pri jednom z bankomatov umiestnených v obchodnom centre na Vajnorskej ulici v Bratislave.

Popis osoby na fotografii:

- muž vo veku približne 40 rokov, silnejšia postava, krátke hnedé vlasy a v prednej časti plešina, výška približne 175-185 cm.

Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osoby na fotke Vás žiadame oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

FOTO: Facebook: Polícia Slovenskej republiky

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik