NEUVERÍTE! Po zrážke vystúpil z auta a...
08 | 07 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Vodič po zrážke vystúpil z auta, v protismere ho zrazilo ďalšie auto.

Pri dopravnej nehode na rýchlostnej ceste R1 sa ťažko zranil 39-ročný muž. Nehoda sa stala v sobotu dopoludnia v smere z Nitry na Trnavu. Podľa informácií Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre sa pri nehode zrazili osobné vozidlá VW Passat a Toyota Yaris.

Vodič Passatu napriek zrážke pokračoval v jazde a zhruba po 500 metroch s vozidlom zastavil. Následne vystúpil a prešiel pomedzi jazdiace vozidlá do protismernej časti rýchlostnej cesty. Tu došlo k zrážke chodca s osobným autom.

FB/Polícia Nitriansky kraj

Muž bol po nehode vrtuľníkom prevezený do nemocnice. Vodička v Toyote sa nezranila. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

AKTUÁLNE: Minimálne 1 z mŕtvych v Snine je príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy
V sobotu popoludní boli v jednom z bytov v Snine nájdené dve osoby bez známok života. Na svojom Facebooku to uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove. Polícia je v súčasnosti na mieste a vykonáva prvotné úkony. Bližšie informácie... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik