Kollár návštevu Detvy ZRUŠIL, Uhrík to na folklórnom festivale ROZTOČIL (VIDEO)
08 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Tento víkend sa uskutočňuje 56. ročník Folklórnych slávnosti pod Poľanou na Detve. Kým z odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR informovali, že predseda NR SR Boris Kollár sa dnes na programe FS nezúčastní, ako pôvodne zamýšľal, Milan Uhrík so svojou suitou z Republiky stihol povymetať hneď dve veľké akcie - po Detve sa vybrali aj do Kežmarku.

"Pozdravujeme z Folklórnych slávností pod Poľanou v Detve," napísal Uhrík na sociálnej sieti a pridal aj vyčerpávajúce video.

Ďalšou zastávkou bol Kežmarok. "Pozdravujeme z perfektnej akcie z Kežmarku kde sa cez víkend uskutočnil 31.ročník medzinárodného festivalu - Európskeho ľudového remesla," oznámil Uhrík a tentokrát pridal iba fotografie.

FB/Milan Uhrík
FB/Milan Uhrík
FB/Milan Uhrík
FB/Milan Uhrík

 

Nuž, niekto si na slovenský folklór a Slovákov čas nájde a niekto je pravdepodobne vyčerpaný so stretnutia s ukrajinským prezidentom Zelenským a niekto išiel radšej politizovať na Pohodu.

POHODA sa zmenila na FESTIVAL POLITICKEJ PIESNE (GALÉRIA+VIDEO)
Festival Pohoda založili v roku 1997 dvaja hudobníci – Michal Kaščák a Mario Michna, ako lokálna príležitosť pre alternatívne hudobné žánre. Počas 26-tich rokov sa z neho však stal nie len totány hudobný mainstream. Každoročne na ňom okrem hudba... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik