ZVRÁTENÉ: Policajti zasahovali na ZÁCHODE! NEUVERÍTE
06 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Kuriózny prípad sa stal na bratislavskej železničnej stanici. Muži zákona tu riešili dosť nechutné správanie. Muž zavolal policajtov po tom, ako prichytil a dolapil druhého muža, ktorý ho počas veľkej potreby na toaletách natáčal na mobil. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Zvrátenému konaniu urobil koniec

"Hliadka bratislavských železničných policajtov bola vyslaná v priebehu uplynulých dní do vestibulu Hlavnej železničnej stanice v Bratislave, kde mal poškodený muž zadržať osobu podozrivú zo spáchania trestného činu," píšu policajti na sociálnej sieti.

Podozrivý mal na telefóne viacero videí, ktoré ukázal privolaným príslušníkom polície, ktoré zobrazovali jeho obeť na verejných záchodoch. 

POZOR NA NEBEZPEČNÉ KOZMETICKÉ VÝROBKY
Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje opäť na viacero nebezpečných kozmetických výrobkov. Do systému Safety Gate Rapex (systém EÚ na rýchlu výmenu informácií o nebezpečných nepotravinových výrobkoch) ich nahlásili kontrolné orgány vo... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

"Poškodený muž, počas vykonávania veľkej potreby v kabínke verejnej toalety na hlavnej stanici spozoroval, ako si ho niekto nahráva cez mobilný telefón. Z kabínky vybehol von a spozoroval mladého muža, ktorý utekal z toaliet. Neváhal, rozbehol sa za ním a muža dobehol vo vestibule hlavnej železničnej stanice, pričom ihneď zavolal na linku polície 158," priblížila prípad polícia.

Trestný čin

Policajti 25-ročného muža, dôvodne podozrivého zo spáchania trestného činu eskortovali na policajné oddelenie za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený policajt oddelenia železničnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhania a vykonáva potrebné úkony smerujúce k vyvodeniu trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe.

DRSNÉ SLOVÁ TIBORA GAŠPARA: Hyeny a vražda
HYENY A VRAŽDA! Je názov príspevku, ktorý nas sociálnej sieti zverejnil exprezident Policajného zboru, Tibor Gašpar (SMER - SSD). Gašpar komentuje Zuzanu Čaputovú, Štefana Hamrana, Daniela Lipšica. "V minulom týždni Slovenskom otriasla tragédia,... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik