Slovenský hokejový útočník sa pustil do moderátora Ilieva
06 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Extraligový hráč, slovenský hokejový útočnik Kevin Jedroľ podporil na sociálnej sieti Instagram Rusko a nechal odkaz aj moderátorovi TA3 Rastislavovi Ilievovi, ktorý vyšiel s orientáciou von. Potom, ako sa zverejnila konverzácia, bol Jendroľ ostro kritizovaný.

Kevin Jendroľ ma na svojom Instagrame zdieľať video, ktoré údajne slúži na podporu Ruska a v príbehu označil aj moderátora Ilieva.

Ten si to okamžite všimol a do súkromnej správy požiadal rodáka z Trstenej o vysvetlenie kontextu. Obaja si následne vymenili niekoľko správ. 

„V Rusku to funguje, ako má, mali by sme byť s nimi a nie s buzikmi americkými," napísal Jendroľ v jednej z nich.

Niekdajší mládežnícky slovenský reprezentant zaútočil aj na LGBTI+ komunitu, ku ktorej sa spomínaný moderátor pred časom verejne prihlásil. „Nemalo by sa s tým vystupovať na verejnosť a propagovať to, mali by si to nechať pre seba alebo sa dať liečiť,“ ostro napísal Ilievovi.

Reakciu moderátora Ilieva nájdete nižšie:

Zdroj: Scrreshot, Instagram

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik