Matovič vyťahuje ďalší TROMF: Nové ESO na kandidátke!
06 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Hnutie OĽaNO a priatelia Igora Matoviča sa opäť postaralo o prekvapenie! Na jednotnej koaličnej kandidátke sa totiž predstaví meno, ktoré určite poznáte, ak máte radi televízne šlágre.

Známa tvár šoubiznisu

Do spoločnej kandidátky s Matovičovým hnutím sa najnovšie nahrnul aj známy moderátor, bývalá hlavná tvár televíznej obrazovky na Senzi TV a najnovšie aj kandidát na poslanca do Národnej rady Noro Meszároš. Toho Matovič pribral na 111. miesto kandidátky, píše portál Topky.sk.

"Milí priatelia, prosím, začnite ma sledovať aj na mojej novej stránke Noro Mészároš - kandidát do NRSR, kde Vám budem prinášať informácie z trochu "iného súdka". Aby sa slušnosť a diplomacia vrátila do parlamentu.... Ďakujem, že sa prepnete na túto stránku a stlačíte "sledovať". A samozrejme aj za Vaše zdieľanie," apeluje na svojich fanúšikov Meszároš na sociálnej sieti.

FB/Noro Mészároš

V televízii skončil pred rokom

Meszároš pritom skončil v televízii Senzi TV len pred rokom. Je otázne, či aj kvôli politickej kariére, no isté je, že mal tak dostatočný čas na to, aby si premyslel, či chce ísť s Matovičom do predvolebnej koalície. Politika očividne na konci dňa zvíťazila.

FB/Noro Mészároš

Verí si chalanisko! Igor chce tromfnúť Roba

OĽaNO predstavilo svoju kandidátku. Líder hnutia Igor Matovič v rozhovore pre Pravdu priznal, že má nádej zopakovať úspech z minulých volieb. Za ideálny výsledok považuje ten, ktorý umožní hnutiu vytvoriť jednofarebnú vládu, ako to v roku 2012 dokázala strana Smer Roberta Fica.

"V každých jedných voľbách nám hovoria agentúry výrazne menej, ako budeme mať v skutočnosti. Čiže áno, sme hnutie, ktoré má veľa skrytých voličov, ktorí si na konci povedia “no koho by som si dal?” Takže spoliehame sa na to, že ľudia prídu a nakoniec nás podporia," očakáva Matovič v septembrových voľbách skvelé výsledky.

Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Jožo Ráž vyslovil desivé proroctvo
Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Legendárny líder kapely Elán Jožo Ráž vyslovil v minulosti desivé proroctvo: Situácia je vážna! Modlite sa! Teraz je vhodná doba. Napĺňajú sa jeho slová? Legendárny spevák prišiel v minulosti s výzvou... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Hrozí v najbližších dňoch JADROVÝ ÚTOK pod falošnou vlajkou?
Kontingent NATO môže byť nasadený na Ukrajinu ihneď po summite vo Vilniuse! Zelenského plány zahŕňajú jadrový útok pod falošnou vlajkou, ktorý sa má pokúsiť presadiť rozhodnutie summitu NATO o nasadení obmedzeného kontingentu okupačných síl z... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik