Hlas ľudu: Svätý Boris a svätá Lucia
06 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Jablčná Lucia diktuje cirkevným hlavám pomazaným, s kým si majú potriasť pravicu. Rada kritizuje cirkev a všetko, čo s ňou súvisí. Po liste trnavskému arcibiskupovi Oroschovi, ktorý po vražde dvoch gejov z Teplárne šíril obežník, v ktorom pochyboval nad nevinnosťou Juraja a Matúša za to, že chodili do bratislavského podniku Tepláreň tak ako desaťtisíce ich rovesníkov.

Najnovšie píše arcibiskupovi Zvolenskému. Prečo?

Rozčúlilo ju, že na slávnosti odhalenia súsošia vierozvestcov na Bratislavskom hrade bude stáť po jeho boku predseda parlamentu Boris Kollár. Kollár smilník, bitkár a mafián. O tej tretej „profesii“ sa akosi zabudla zmieniť. Veď nálepka mafián patrí Ficovi, nebude ho o ňu okrádať. Ale k veci.

Lucia v liste pripomína kauzy Borisa Kollára, ktoré sa priečia Božím prikázaniam.

Citujem:

1) Boris Kollár písal 15-násť ročnému dievčaťu správy s textom Pomilujem si ťa. Vyšukám ťa.

2) Boris Kollár písal obscénne správy transgender modelke Paris Nemc, od ktorej chcel s (najväčšou pravdepodobnosťou) nemanželský sex.

3) Boris Kollár sa oficiálne priznal k 12-tim deťom s 10-timi ženami, aktuálne čaká 13-te dieťa s 11-tou ženou a médiá mu prisudzujú otcovtsvo ďalších dvoch detí od ďalších dvoch matiek. Pokiaľ je z verejných zdrojov známe, ani jeden zväzok s ani jednou ženou nie je požehnaný Bohom, ani len miestnym poslancom.

4) Boris Kollár zbil matku svojich dvoch synov. Verejne vyhlásil, že si to zaslúžila a urobil by to znovu.

A na záver dodáva

„Chcem Vás požiadať, aby ste prehodnotili, s kým si pri oficiálnej príležitosti potrasiete pravicou a prežehnáte sa pri spoločnej modlitbe. Verím, že cirkev má už dosť vlastných škandálov a nepotrebuje, aby sa jej cirkevní hodnostári prezentovali s Borisom Kollárom, ktorý žiada sex od mladistvej, trans gender modelky a bez výčitiek svedomia vykričí do sveta, že zbil ženu a pokojne to urobí znova.“

A ja už len dodávam

Aj Luckina najúžasnejšia prezidentka so svojím Jurajom tiež žije bez Božieho požehnania, nadivoko.

Alebo ako hovoria bratia Česi „ na psí knižku“. Fotí sa na omši vedľa neznaboha a smilníka Kollára a podáva si ruky s hlavami pomazanými. Pozri si tú fotku, Lucia, a pokritizuj aj tú sväticu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik