Hlas ľudu: Dírer by Kaliňákovi aj krčnú tepnu prehryzol
06 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Dírer by Kaliňákovi aj krčnú tepnu prehryzol, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Takýmto komentárom reagoval jeden divák na nedeľnú politickú reláciu na TA3. Ale ani ostatní si servítku pred ústa nedávali. Napokon, presvedčte sa sami.

Ten homosexuálny revolucionár Dírer je mi, pánečku, riadny nezbedník, preráža dno každú druhú nedeľu, ale buďme radi za neho, viac takých Dírerov, len to pomôže v septembri.

On by normálne tomu Kaliňákovi aj krčnú tepnu prehryzol, ak by mohol, ideálna ukážka, ako sa nemá robiť moderovanie diskusie – uchovať a púšťať študentom na masmédiách.

Pekná analýza toho, čo čaká Slovensko, ak sa do parlamentu dostane Progresívne Slovensko a aj o tom, prečo je Kiska súdený.

Boľševika Blahu samozrejme nemusím, ale to v úvode relácie malo byť akože čo? Ukázať svetu, aký je kretén?

Myslím si, že to nie je potrebné od TA3, aby takto neférovo útočili na politických oponentov a takto zasahovali do predvolebného boja. Čo keby v úvode budúcej relácie nám ukázali nafetovanú (či nadrbanú) Biháriovú z PS – nedávno som isté video videl na FB, či to sa už podľa TA3 nehodí? O objektivite tam už nemôže byť reč, sami si pílite konár, keď začínate pretláčať tie vaše progresívno-totalitné metódy a spôsoby, kedy je dovolené mať iba jeden názor.

Áno, ľudí trápi to, čo si ktorá strana myslí o holokauste či SNP, sú to proste aktuálne problémy, večer to všetci preberajú pri večeri a podľa toho sa rozhodujú, koho budú voliť. Ešte sa aj dohadujú, či máme dve alebo 54 pohlaví.

Takže v nedeľu sme videli reláciu troch strán – Sme rodina, Smer a PS.

Takto okomentovali diváci politickú debatu Pčolinského ,  Kaliňáka a moderátora Dírera.

Koľko ľudí, toľko názorov. Ale dnes sa mi naozaj žiadalo nepozerať. „Vďaka“ Dírerovi. Ten bol popri Robovi Kaliňákovi a Pčolinskému tretím hráčom. A myslím, že si zobral aj najviac priestoru.  Ako divý kopal za  Progresívne Slovensko a ako vždy proti Smeru a tomu, čo sa jeho meno nevyslovuje. Ak by ste náhodou nevedeli, tak proti Ľubošovi Blahovi. Toho TA3 podľa Dírera za jeho konšpirácie  pozývať nemôže.  Ale, ako to už povedal jeden z divákov, buďme radi za neho, viac takých Dírerov, len to pomôže v septembri.

Dírer to dnes od divákov zaslúžene schytal. Myslím, že za dnešný úvod by si ako „nezávislý“ novinár zaslúžil vyhadzov aj s komentárom: Ej, Dírer, Dírer, dnes si to poriadne pos.al! Takto sa to nerobí, do psej matere!

A za to neustále skákanie do reči Kaliňákovi by si zaslúžil poriadnu príučku. Sa čudujem, že Kali bol taký pokojný. Ja na jeho mieste by som sa nezdržala a bránila sa tak, ako si Boris bránil decko. A tie sprosté otázky jednému aj druhému: s kým pôjdete a s kým nie. To ste už všetci retardovaní ? Môj sused má papagája, aj ten sa to už naučil. Každého hosťa  víta vetou: So Smerrrom nie! So Smerrrom nie!

Hľadaj si poriadnu robotu, Dírer! Trebárs výkopové práce, tie  by ti pomohli. Alebo exorcista. Ten by z teba toho diabla vyhnal. Veď ty si Smerom a tým, čo sa jeho meno nevyslovuje, priam posadnutý. Ty nie si nezávislý novinár, ty si slúžka Progresívneho Slovenska! Po nedeli nikto o tom nepochybuje.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik