Dráčik nezlomili! Dosiahol rekordné tržby!
06 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Majiteľ hráčkárstva Dráčik, Dušan Viglaský za názory a komentáre, ktoré prezentoval na webovej stránke hračkárstva Dráčik si doslova niekoľkokrát vyslúžil bojkot a niektorí proti nemu doslova brojili. Nepomohlo. Ako informujú Aktuality, Dráčik dosiahol rekordné tržby.

Názory, ktoré boli prezentované na webovej stránke Dráčik, patrili jednoznačne buď k najobľúbenejším, alebo zároveň k najkritizovanejším. 

V médiách vychádzali články, nahrávali sa reportáže, každý bulvár sa Dráčiku venoval a mnohí zákazníci sa dušovali, že tam nakupovať nebudú.

Dokonca bola založená iniciatíva "Dajte im vedieť" a takto nabádali zákazníkov a dodávateľov k prerušeniu kontaktov  s Dráčikom.

Dráčik neporazili

Všetci, ktorí si mysleli, že Dráčiku zlomia za názory krk, že tam ľudia prestanú nakupovať, že ich možno vyhodia z priestorov, v ktorých hračkárstva sídlia, musia byť po správe, ktorú zverejnili Aktuality doslova na nervy.

Dráčik dosiahol rekordné tržby.

Nič z toho sa nestalo. Názory, ani proti kampaň proti Dráčiku, predajni nijako neublížili a na Slovensku a v Čechách stále existuje takmer 160 predajní.

A za celé tie roky nezaznamenali taký obrat, ako v roku 2022.

A stále predávajú to isté. Barbie, Lego, Disney, Marvel..neexistuje hračkárstvo so širšou ponukou.

Či sa to niekomu páči, či nie, Dráčik prežil.

Karol Farkašovský o najstupídnejších otázkach doby
"O najstupídnejších otázkach doby," hovorí Karol Farkašovský (SNS), bývalý politik a novinár. "Kto koho vylučuje, kto ku komu sa pritúli, s kým áno, s kým nie. Otázky moderátorov každý boží deň," hovorí ďalej a vyzýva k tomu, aby boli občania voči... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik