TRUMP: V Bielom dome máme veľmi nebezpečného IDIOTA
05 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Bývalý americký prezident Donald Trump sa počas Dňa nezávislosti vysmieval svojmu nástupcovi vo funkcii Joeovi Bidenovi. V Bielom dome dnes podľa Trumpa vládne „nebezpečný idiot“.

Informuje o tom portál ParlamentníListy.cz.

Trump poprial Američanov šťastný sviatok Dňa nezávislosti, pričom spomenul aj budúcoročné prezidentské voľby. „Šťastný štvrtý júl všetkým. Tvrdo pracujeme, vezmeme si späť našu krajinu a urobíme Amerikou opäť veľkou. Voľby v budúcom roku sú našou poslednou veľkou šancou,“ napísal exprezident na sociálnej sieti Truth social.

Bývalý prezident si počas Dňa nezávislosti spomenul aj na prezidenta Joea Bidena, avšak nie v dobrom. Svojho súpera v budúcoročných voľbách označil za „veľmi nebezpečného idiota“. „Keď Biden povedal, že Putin ‚prehráva vojnu v Iraku‘, dvakrát, všetci vedeli, že máme v Bielom dome potvrdeného a veľmi nebezpečného idiota. USA nemôžu dopustiť, aby to takto pokračovalo,“ vyhlásil Trump.

Biden hovoril o Putinovej prehre v Iraku na konci júna. V rámci odpovede na otázku novinárov ohľadne toho, či Prigožinova vzbura oslabila ruského prezidenta Vladimira Putina, sa vyjadril, že je to ťažko povedať, ale že „zjavne prehráva vojnu v Iraku“.

V ďalšom svojom príspevku Trump prezentoval svoj postreh o tom, že nikde nie je vidieť nikoho, kto by nosil tričká, klobúky či vlajku na počesť Joea Bidena.

Deň nezávislosti oslavujú Američania každoročne 4. júla. Ide o štátny sviatok pripomínajúci Deklaráciu nezávislosti Spojených štátov, ktorú prijal 4. júla 1776 Druhý kontinentálny kongres. Týmto aktom vyhlásili Spojené štáty svoju nezávislosť od britskej koruny.

V Bielom dome a v Bruseli zošaleli?
Biely dom víta plány na blokovanie slnečného žiarenia na Zemi. Biely dom vyhlásil, že je otvorený plánu, ktorý by zabránil slnečnému žiareniu dostať sa na zemský povrch v snahe obmedziť globálne otepľovanie. Odvážny plán, alebo... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme