Pozor na búrky, vietor a možno aj krúpy!
06 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Predpoveď počasia na 6.7.2023 (Štvrtok)

Má byť veľká,á oblačnosť, miestami prehánky alebo búrky - aj intenzívne.

Denná teplota 24 až 29, v Žilinskom kraji, na Horehroní a Spiši okolo 21 st.
Slabý, postupne severný vietor do 30 km/h, pri búrkach zosilnie.


Búrky sa môžu vo štvrtok vyskytnúť na strednom a východnom Slovensku. Meteorológovia pre viaceré okresy vydali výstrahu prvého stupňa. Tá platí vo štvrtok od polnoci predbežne do 19.00 h. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe.

Výstraha platí pre všetky okresy Prešovského a Košického kraja, ale aj pre okresy Banská Bystrica, Brezno, Detva, Lučenec, Poltár, Revúca, Rimavská Sobota, Zvolen a Liptovský Mikuláš.

Búrky môže sprevádzať prudký lejak s intenzitou 20 až 30 milimetrov za 30 minút, nárazy vetra s rýchlosťou 65 až 85 kilometrov za hodinu a krúpy.


Meniny majú Patrikovia a Patrície, všetko dobré!

Kto má šancu stať sa prezidentom?
Exkluzívny prieskum agentúry FOCUS pre televíziu Markíza ukázal, že najväčšiu šancu stať sa novým prezidentom by spomedzi deviatich vybraných osobností mal Peter Pellegrini. Zverejenil ho web tvnoviny.sk. Predsedu Hlasu by mohlo voliť 41 percent... Čítať ďalej
05 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme